S
Silinen üye 76103
Guest
Mi 6 eu beta 9.11.7 kullanıcısıyım aynı sorundan muzdariptim. Her şeyi denedim olmadı. Magisk 19.3 e döndüm sıkıntısız kullanıyorum. Sonraki guncellemede geri dönerim belki 20.x sürümlere.
Link var mı hocamMi 6 eu beta 9.11.7 kullanıcısıyım aynı sorundan muzdariptim. Her şeyi denedim olmadı. Magisk 19.3 e döndüm sıkıntısız kullanıyorum. Sonraki guncellemede geri dönerim belki 20.x sürümlere.
Link var mı hocam
BusyBox modülü ilk olarak kurun modül kurmadan19.3 yükledim sorun aynı devam ediyor buyrun ekran görüntüleri yetki verdiğim hiç birşey görünmüyor..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk 19.3 yeni kurdum hocam şu an cihaz da hiç bir modül yüklü değil busy box kurdum ama yine değişen birşey olmadı sanırım magisk silicem rootsuz kullanıcam acayip sinirim bozulduBusyBox modülü ilk olarak kurun modül kurmadan
Akbank ve Finansbank görünüyor işte...aşağıya doğru inince, diğerleri de görünüyordur mutlaka19.3 yükledim sorun aynı devam ediyor buyrun ekran görüntüleri yetki verdiğim hiç birşey görünmüyor..
Hocam magisk hide da işaretliyorum istediğim uygulamaları sonra sol üst menü de yetkili kullanıcı kısmına gelince burada gözükmüyor bunu soruyorum ben..Akbank ve Finansbank görünüyor işte...aşağıya doğru inince, diğerleri de görünüyordur mutlaka
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk