Yardım Magis ile root aticam ama zip ile aticam yoksa APK ile bilemedim

İskender5467890

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İskender
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
8
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuna root atmayı düşünüyorum zip ile atıldığını biliyorum ama APK ile atıldığını ilk defa gördüm cihazım redmi note 9 pro acaba birşeyler önerebilir misiniz

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Magisk Zip'i ve Apk'sı aynı dosyadır. Aralarında ki tek fark birisinin sonunda zip diğerinin sonunda apk yazması. Yani fark etmez, apk olarakta flashlayabilirsiniz zip olarakta. Custom recovery'niz apk flaslamayi desteklemiyorsa paketin sonunda ki .apk kısmını silip yerine .zip yazın.
hocam kastettiği galiba zip dosyasını twrpden flashlıyım mı yoksa boot.img dosyasını magisk managerde yamalayıp flashlıyım mıydı sanırım

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
hocam kastettiği galiba zip dosyasını twrpden flashlıyım mı yoksa boot.img dosyasını magisk managerde yamalayıp flashlıyım mıydı sanırım
Sanmıyorum hocam, özellikle 25.2 den sonra ki sürümlerde magisk sadece apk olarak paylaşılmaya başlandı çoğu kullanıcının aklında soru işareti oluştu. Muhtemelen aynı soru işareti konu sahibinin kafasında da oluşmuştur, birebir yardım ettiğim çoğu kişi bu sorunun aynısını soruyordu bana da. Zip halini bulamıyorum diye yardım isteyenler falan vardı.

Tabi tam olarak neyden bahsettiğini kendisi net bir şekilde belirtirse daha doğru anlaşılabilir her şey.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Sanmıyorum hocam, özellikle 25.2 den sonra ki sürümlerde magisk sadece apk olarak paylaşılmaya başlandı çoğu kullanıcının aklında soru işareti oluştu. Muhtemelen aynı soru işareti konu sahibinin kafasında da oluşmuştur, birebir yardım ettiğim çoğu kişi bu sorunun aynısını soruyordu bana da. Zip halini bulamıyorum diye yardım isteyenler falan vardı.

Tabi tam olarak neyden bahsettiğini kendisi net bir şekilde belirtirse daha doğru anlaşılabilir her şey.
sizin dediğiniz çok daha mantıklı geldi. ben 26.1 kurarken apk dosyasını zip olarak çevirdim uzantısını değişerek twrpde flashlanırken patching boot image kısmında failed to patching boot image.The image file is incorrect. hatası vermişti daha sonra 26.1i direk zip halini bulup indirdim internetten onda başarıyla flashladı. adb sideload ile de çok rahat kuruluyor aslında. eğer android sürümü 9 ve altındaysa cihazın custom recoverysinde apply update adb var oradan bl kilidi açıksa adb sideload ile de kuruluyor

Oyla:

İskender5467890

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İskender
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
8
Magisk Zip'i ve Apk'sı aynı dosyadır. Aralarında ki tek fark birisinin sonunda zip diğerinin sonunda apk yazması. Yani fark etmez, apk olarakta flashlayabilirsiniz zip olarakta. Custom recovery'niz apk flaslamayi desteklemiyorsa paketin sonunda ki .apk kısmını silip yerine .zip yazın

Magisk Zip'i ve Apk'sı aynı dosyadır. Aralarında ki tek fark birisinin sonunda zip diğerinin sonunda apk yazması. Yani fark etmez, apk olarakta flashlayabilirsiniz zip olarakta. Custom recovery'niz apk flaslamayi desteklemiyorsa paketin sonunda ki .apk kısmını silip yerine .zip yazın.
Ben zip ile yaptım root oldu reis yinede sağol verdiğin bilgi için

Oyla:
Üst Alt