Yardım Magis ile root aticam ama zip ile aticam yoksa APK ile bilemedim

İskender5467890

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İskender
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
8
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuna root atmayı düşünüyorum zip ile atıldığını biliyorum ama APK ile atıldığını ilk defa gördüm cihazım redmi note 9 pro acaba birşeyler önerebilir misiniz

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Telefonuna root atmayı düşünüyorum zip ile atıldığını biliyorum ama APK ile atıldığını ilk defa gördüm cihazım redmi note 9 pro acaba birşeyler önerebilir misiniz
öncelikle " " bu dosyayı cihazın hafızasına indir ve gönder hocam sonra " " twrp dosyası bunu telefona yüklemene gerek yok sadece fastboot moddayken cmd ekranına boot etsen yeterli yani "fastboot boot xxx.img" xx yerine dosya adını yazacaksın dosya adını degiştirmeni kısa birşey yazmanı tavsiye ederim sonra twrp ekranı otomatik açılacaktır ekran şifresi varsa oraya onu gireceksin ve install kısmından magisk xxx.zip dosyasını seçeceksin sonra cubugu saga dogru kaydır yükleme bitince sag altta reboot system gelecek ona tıkla telefon açılınca cihazın rootlu olmuş olacak hemen magisk ikonuna tıklama 1 dk bekle telefon kendine gelince tıkla günceller kendini magisk dosyası indirir vs olmadı " " bu apk yı da kurunca cihazın rootlu olmuş olacak

Oyla:

İskender5467890

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İskender
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle " " bu dosyayı cihazın hafızasına indir ve gönder hocam sonra " " twrp dosyası bunu telefona yüklemene gerek yok sadece fastboot moddayken cmd ekranına boot etsen yeterli yani "fastboot boot xxx.img" xx yerine dosya adını yazacaksın dosya adını degiştirmeni kısa birşey yazmanı tavsiye ederim sonra twrp ekranı otomatik açılacaktır ekran şifresi varsa oraya onu gireceksin ve install kısmından magisk xxx.zip dosyasını seçeceksin sonra cubugu saga dogru kaydır yükleme bitince sag altta reboot system gelecek ona tıkla telefon açılınca cihazın rootlu olmuş olacak hemen magisk ikonuna tıklama 1 dk bekle telefon kendine gelince tıkla günceller kendini magisk dosyası indirir vs olmadı " " bu apk yı da kurunca cihazın rootlu olmuş olacak
Sağol reis ama ben bilgisayardan yapmicam telefonlar arası yapicam

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Sağol reis ama ben bilgisayardan yapmicam telefonlar arası yapicam
2 telefonla twrp flashlamak mümkün ama zor ve muhtemelen aklımdan geçen uygulamayı kullanacaksın o uygulamada hata olasılığı da var unutma

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Magisk ile root aticam diyor twrp ye niye kafayı taktınız anlamadim cihaz tamire mi gitsin??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk apkyi indir kur.telefonun kullandığın fastboot romu indir ve image klasöründe ki boot.img telefon hafızasına at.magisk ile yamala.yamaladigin dosyayı pc ye at ve minimal ADB programındaki cmd komut istemcisinde fasboot flash boot patch.img ile pc den telefona flashla bu kadar twrp filan gereksiz .bilgin yeterli değil ise foruma bakabilirsin detaylı bilgi için.

Son düzenleme:
Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Magisk ile root aticam diyor twrp ye niye kafayı taktınız anlamadim cihaz tamire mi gitsin??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk apkyi indir kur.telefonun kullandığın fastboot romu indir ve image klasöründe ki boot.img telefon hafızasına at.magisk ile yamala.yamaladigin dosyayı pc ye at ve minimal ADB programındaki cmd komut istemcisinde fasboot flash boot patch.img ile pc den telefona flashla bu kadar twrp filan gereksiz .bilgin yeterli değil ise foruma bakabilirsin detaylı bilgi için.
hocam twrpden zip flashlamak da kolay oluyor arkadaşa o yüzden twrp önerdim ama sizin dediğiniz gibi 2 yöntemle de oluyor

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
twrp varsa magisk zip sd karta at. flasla.
sd karta gerek yok twrpye girip ana menüdeyken pcye bağlayıp minimal adbyi aç komut yerine adb devices yaz cihazı görüyorsa adb push "dosya konumu/magisk.zip" /sdcard/ yazarsan direk telefon hafızasına atar

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Magisk Zip'i ve Apk'sı aynı dosyadır. Aralarında ki tek fark birisinin sonunda zip diğerinin sonunda apk yazması. Yani fark etmez, apk olarakta flashlayabilirsiniz zip olarakta. Custom recovery'niz apk flaslamayi desteklemiyorsa paketin sonunda ki .apk kısmını silip yerine .zip yazın.

Oyla:
Üst Alt