- Adım
- ardacan
- Cihazım
- Xiaomi mi max 2
- Konular
- 31
Slm hazır şablon varmı acabaNadir görülen harika anlatımınız için TEŞEKKÜRLER
Slm hazır şablon varmı acabaNadir görülen harika anlatımınız için TEŞEKKÜRLER
Çok sağ olun hocamNadir görülen harika anlatımınız için TEŞEKKÜRLER
Uygulama içinde IFTTT gibi hazır epey seçenek var. Bunlara bir bakın isterseniz.Slm hazır şablon varmı acaba
Şu şeklide yapacaksınız.Arayanın ismini söylemesini bir türlü yapamadım. Yardım edebilir misiniz ?
Zip dosyasının içinde makro yedeği var import yaparak kullanabilirsiniz.Arayanın ismini söylemesini bir türlü yapamadım. Yardım edebilir misiniz ?
Çok teşekkür ederim. Bu mesajı görmeden önce bir önceki mesajınıza bakarak kendim yaptım..hem işin mantığını da görüp çözmüş oldu ..yardımınız için sonsuz teşekkürler.Zip dosyasının içinde makro yedeği var import yaparak kullanabilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu şeklide yapacaksınız.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, bir konu da yardımcı olursanız çok sevinirim. Bende bu tarzda bir çalışma yaptım ama şöyle bir sıkıntı var. İşim gereği vaktimin çoğunu cep telefonu ile görüşerek geçiriyorum ve genelde hoparlör açık olarak konuşuyorum. Ben telefonla konuşurken başka bir çağrı gelirse söylemesini istemiyorum. Bu bağlamda kısıtlamalar bölümüne "Görüşmedeyken" seçiyorum ama işe yaramıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.