- Adım
- Yahya
- Cihazım
- HuaweiMate10
- Konular
- 10
arayanı soylemesını nasıl yapa bılırım denedım olmadı
"Caller name" makrosu ve istediği izinleri vermeniz yeterli olacaktır.arayanı soylemesını nasıl yapa bılırım denedım olmadı
Tamam hocamrootsuz olan mobil veri eylemleri var ama adb hack istiyor. adb komutunu pc'den girmeme rağmen beceremedim. belki yanlış yapıyorumdur. araştırırsanız buraya ekleyin, daha iyi olur.
tesekkur ederım hallettım ."Caller name" makrosu ve istediği izinleri vermeniz yeterli olacaktır.
Rica ederim.tesekkur ederım hallettım .
uygulamayı begendım gercekten cok yararlı daha once hıc duymamıstım .Rica ederim.
Beğenmenize sevindim hocam. Bence de çok güzel bir uygulama çok işe yarar özellikleri varuygulamayı begendım gercekten cok yararlı daha once hıc duymamıstım .
daha once konu bıle acmıstım arayanı soyle dıye yoktu mıuı de bu program sayesınde ısımı hallettım destegı hak eden bır program o yuzden aldım . lısanslı olarak kullanıyorum.Beğenmenize sevindim hocam. Bence de çok güzel bir uygulama çok işe yarar özellikleri var
Hayırlı olsun hocam.daha once konu bıle acmıstım arayanı soyle dıye yoktu mıuı de bu program sayesınde ısımı hallettım destegı hak eden bır program o yuzden aldım . lısanslı olarak kullanıyorum.