- Adım
- mustafa
- Cihazım
- note 7
- Konular
- 1
Programa yetkı verdın mı kontrol et magısk manager dan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Programa yetkı verdın mı kontrol et magısk manager dan
Surayı kontrol edın. Ayrıca uygulamaya tüm yetkılerıfe gereklı menulerden vererek deneyın. Eksık yetkı olabilir. Veya hazır makroları deneyın olusturudugunuz makro hatalı olabilirVerdim efendim
Sizde root yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Efendim rootlu custum rum kuruluSurayı kontrol edın. Ayrıca uygulamaya tüm yetkılerıfe gereklı menulerden vererek deneyın. Eksık yetkı olabilir. Veya hazır makroları deneyın olusturudugunuz makro hatalı olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizde root yok
Bızım ıs buna dönecek her rom rootlu gelmez. Rootsuz olabilirEfendim rootlu custum rum kuruluResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uygulama içinde işlem yapacak kadar geniş değildı diye hatırlıyorum bu programı. Belki WhatsApp A özel işlem yapma vardır populer oldugu ıcın ama sanmamarkadaşlar şöyle bir görev oluşturmam mümkün müdür? her saat başı ya da günde 3 5 kez whatsappta tüm mesajların silinmesini istiyorum. ya da şöyle sorayım daha güzel olur, ekrana tıkladığım yerleri kaydedip bu tıklamaları bir kısayolla tek tıkla çalıştırabilir miyim? örneğin tıklayacam tarayıcı geçmişini silip arkaplan uygulamalarını temizleyecek gibi. teşekkür ederim yol gösterecek herkese
Bildiğim yok. Saklamak istediğiniz mesahlar gruplar varsa fm WhatsApp deneyebilirsınızosmancan71 uygulama içinden işlem yapacak bir program var mıdır bildiğin hocam, tıklama kaydetme gibi. bir tane buldum touch recorder diye ama işlemi çalıştırmak için normal silmeden daha çok uğraştırıyo
pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum. 2016 dan beri 2milyona yakın mesaj duruyor bende telefon modeliniz ne ?osmancan71 yok hocam saklamak istediğimden değil telefon kasmaya başladı, temizliği kendi yapsın istiyorum