- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi5 prime
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui global global 10.2
- Telefon Modeli
- Mi5 prime
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba Arkadaşlar,
Internette bir suru araştırma yaptım fakat bir çözüm bulamadım.
Mi5 prime telefonumun mac adresi 02:000000 şeklinde ilerliyor.
Yaptığım araştırmalar sonucunda Bl kilidini açtım cihaza root attım.
Forum sitelerinde yazan 'wlan. Mac. Bin' dosyasıbenim root dosyalarım içerisinde yok dolayısıyla orada bir düzenleme yapamıyorum. Cihazda root olmasına rağmen 'wlanmacbin' şeklinde bir dosyayı ilgili klasöre atamadım.
Son çare miflash tool ile fastboot flash atayim dedim fakat en sonunda 'dont catch check point' uyarısıyla karşılaştım telefonu aç kapa yapınca formatlanmis gibi ekran geldi (belkide formatı tam atamadim recoveryden yüklendi) fakat durum yine aynı.
Not:change my mac vs uygulamaları sanırım elan mac bin dosyası olmadığından donup kalıyor.
Sizlere sorum şunlar olacak,
1-onerebileceginiz seçenekleriniz var mi?
2-flash atamadığımi farz edersek tekrar flash mı atayım bu sorunu düzeltir mi?
3-Root dosyalarını gorebilmeme rağmen içerisinde dosya taşımam gerektiginde neden you have not a persmission diyor gerekli izinleri verdim kaçırdığım birsey mi var acaba.
Internette benim sorunumla ilgili bir çözüm bulamadım bu yuzden konu açtım kusura bakmayın.
Saygılarımla
Internette bir suru araştırma yaptım fakat bir çözüm bulamadım.
Mi5 prime telefonumun mac adresi 02:000000 şeklinde ilerliyor.
Yaptığım araştırmalar sonucunda Bl kilidini açtım cihaza root attım.
Forum sitelerinde yazan 'wlan. Mac. Bin' dosyasıbenim root dosyalarım içerisinde yok dolayısıyla orada bir düzenleme yapamıyorum. Cihazda root olmasına rağmen 'wlanmacbin' şeklinde bir dosyayı ilgili klasöre atamadım.
Son çare miflash tool ile fastboot flash atayim dedim fakat en sonunda 'dont catch check point' uyarısıyla karşılaştım telefonu aç kapa yapınca formatlanmis gibi ekran geldi (belkide formatı tam atamadim recoveryden yüklendi) fakat durum yine aynı.
Not:change my mac vs uygulamaları sanırım elan mac bin dosyası olmadığından donup kalıyor.
Sizlere sorum şunlar olacak,
1-onerebileceginiz seçenekleriniz var mi?
2-flash atamadığımi farz edersek tekrar flash mı atayım bu sorunu düzeltir mi?
3-Root dosyalarını gorebilmeme rağmen içerisinde dosya taşımam gerektiginde neden you have not a persmission diyor gerekli izinleri verdim kaçırdığım birsey mi var acaba.
Internette benim sorunumla ilgili bir çözüm bulamadım bu yuzden konu açtım kusura bakmayın.
Saygılarımla