Yardım ``Maalesef sistem baslaticisi durdu`` Problemi yardim Ltfn

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
Slm,
Ayin 15 inden buyana Mnote 2 kullanicisiyim, unlock ve root yaparak miui8 6.12.8 multi rom u yükledim.Ana ekrana uzun basip widget ekranin gelmesini istedigimde Maalesef sistem baslaticisi durdu yazisi cikip rapor gönder dyr 1-2 saniyelik ekran yenilemesi yapip düzeliyor.Widget ler ve diger ayar menüsü hic gelmiyor.
-tüm temizlikleri yapip rom u yeniden kurdum hic bir program kurmadan denedim yine oldu
-miui8 8.0.13 stable rom unu kurdum onda da uzun basmaya herhangi bir tepki vermedi yani menü acilmadi ama hata da vermedi, ama o menü olmadan da widget kurup ayarlanamiyor.
-tekrar miui8 6.8.12 multi yi kurdum hata devam ediyor simdilik widgetsiz idare ediyorum.
forumda akbank uygulamasindan ve kisitlamalrdan bahsedilmis Akbnak uygulamam yok diger cözümleri denedim olmadi
-baska bir Launcher kurdugumda problem cikmiyor.
bu konuda cözüm fikri olanlar yardim bekliyorum can sIKIci bir durum
tsk.

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Slm,
Ayin 15 inden buyana Mnote 2 kullanicisiyim, unlock ve root yaparak miui8 6.12.8 multi rom u yükledim.Ana ekrana uzun basip widget ekranin gelmesini istedigimde Maalesef sistem baslaticisi durdu yazisi cikip rapor gönder dyr 1-2 saniyelik ekran yenilemesi yapip düzeliyor.Widget ler ve diger ayar menüsü hic gelmiyor.
-tüm temizlikleri yapip rom u yeniden kurdum hic bir program kurmadan denedim yine oldu
-miui8 8.0.13 stable rom unu kurdum onda da uzun basmaya herhangi bir tepki vermedi yani menü acilmadi ama hata da vermedi, ama o menü olmadan da widget kurup ayarlanamiyor.
-tekrar miui8 6.8.12 multi yi kurdum hata devam ediyor simdilik widgetsiz idare ediyorum.
forumda akbank uygulamasindan ve kisitlamalrdan bahsedilmis Akbnak uygulamam yok diger cözümleri denedim olmadi
-baska bir Launcher kurdugumda problem cikmiyor.
bu konuda cözüm fikri olanlar yardim bekliyorum can sIKIci bir durum
tsk.
benim tlfda da aynı sıkıntı vardı forumda bir arkadaş yabancı bir siteden yama bulmuş eklemişti onu indirip twrp ile kurdum sıkıntı düzeldi forumda başlatıcı durdu hatası diye arat bulursun fix dosyasını

Oyla:

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba, sitede dedigin gibi aradim buldum mi5s yaziyordu benim tel. mi note 2 yinede indirdim riski aaldim flash ladim oldu sorun cözüldü cok. tsk.

Oyla:
Üst Alt