Karşılaştırma M51 VS Mi note 10 lite(6gb)

• Konbuyu başlatan dermot
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Çok bir bilgim yok bu konularda lakin samsung sanki kimseye yaranamıyor gibi, note 10 lite'ın bir kaç tane göze batan sorunu varken bunların umursanmaması çok garip, biraz reklam ve ülkemizde var olmayan f/P yalanı(ekonomik sebebler) yüzünden bunlar ayyuka çıkıyor

Kullanıcılara ekmek peynir gibi yeni model çıkartıp, bir senelik telefonlara güncelleme vermez, sorunları ile ilgilenmez isen, örnek Samsung'un note 7 edge ekranlarında yaşanan global olarak ekranda çizgi sorunu verilebilir. Bunu kullanıcılara maal edersen, garanti kapsamı dışında tutarsan kronik sorunları, kimse senden yeni bir ürün almaz. Keza Samsung'un neredeyse tüm edge ekranları da kronik sorunlu sayılabilir. Güncelleme ayrı bir sorun. Exynos işlemci ise başlı başına bir sorun. Xiaomi gibi yenilikçi ve rekabetçi bir ürün var iken Samsung gibi markası ile rant sağlayan bir ürünü satın almak gerçekten ilginç olurdu..

Bana göre.

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
M51 alırdım en büyük sebebi note 10 lite ın sensör sorunu.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Bende M51 derdim hocam

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Kullanıcılara ekmek peynir gibi yeni model çıkartıp, bir senelik telefonlara güncelleme vermez, sorunları ile ilgilenmez isen, örnek Samsung'un note 7 edge ekranlarında yaşanan global olarak ekranda çizgi sorunu verilebilir. Bunu kullanıcılara maal edersen, garanti kapsamı dışında tutarsan kronik sorunları, kimse senden yeni bir ürün almaz. Keza Samsung'un neredeyse tüm edge ekranları da kronik sorunlu sayılabilir. Güncelleme ayrı bir sorun. Exynos işlemci ise başlı başına bir sorun. Xiaomi gibi yenilikçi ve rekabetçi bir ürün var iken Samsung gibi markası ile rant sağlayan bir ürünü satın almak gerçekten ilginç olurdu..

Bana göre.
Xiaomi Samsung'dan daha fazla model çıkarıyor ve anca 2-3 ayda bir güncelleme veriyor.Ayrıca kronik sorun demek Xiaomi demektir bunu redmi serilerinin HEPSİNDE ve bazı mi serisi cihazlarda kolayca görürsünüz.Bugun A50 bile 1 ay önce Eylül yaması almışken Mi note 10,Mi 9,Mi 9T Pro vs. gibi cihazlar hala Ağustos yamasinda.Yani Xiaomi sadece Samsung'un alternatifi olabilir o kadar.Ayrıca Note 7 Edge diye bir model hiçbir zaman olmadı,sorun olan model S7 Edge.

Son düzenleme:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Kesinlikle m51 alırdım bu arada fiyatlar her geçen gün artıyor elini hızlı tutsan iyi olur. Bankacı bir arkadaşım var demesine göre dolar önümüzdeki sene sonlarında 15 ₺ de sabit kalıcakmış. Yani telefon fiyatları önümüzde ki sene %30 oranında artabilir.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Xiaomi Samsung'dan daha fazla model çıkarıyor ve anca 2-3 ayda bir güncelleme veriyor.Ayrıca kronik sorun demek Xiaomi demektir bunu redmi serilerinin HEPSİNDE ve bazı mi serisi cihazlarda kolayca görürsünüz.Bugun A50 bile 1 ay önce Eylül yaması almışken Mi note 10,Mi 9,Mi 9T Pro vs. gibi cihazlar hala Ağustos yamasinda.Yani Xiaomi sadece Samsung'un alternatifi olabilir o kadar.Ayrıca Note 7 Edge diye bir model hiçbir zaman olmadı,sorun olan model S7 Edge.

Evet s7 edge karıştırmış olabilirim. Redmi imzalı cihazlar hakkında söylemlerinize katılıyorum. Fakat mi imzalı cihazlarda söylediklerinize katılmıyorum. Mi note 10 lite serisinde basit bir sensör sorunu vardı keza güncelleme ile çoğu çözüldü. Samsung'un geri çağırması gereken telefonları ücretsiz onarım yapılması gereken kronik telefonları bile servislerde yapılmadı. Bana göre Samsung sadece servis ve bu tutumu yüzünden değil, akla gelir her yönü ile vasat bir telefon. Şayet Nokia symbian sorunu yaşamamış, yoluna android ile gidebilseydi, Samsung büyük ihtimal TLC kadar olamazdı. İnsanlar çaresizlikten samsung kullandılar ve bilirsiniz ki, alışkanlık kötü birşeydir. Şu an piyasaya giren daha bir kaç yıllık markaların ürünleri bile fiyat performans adı altında şahane kronik sorunu olmayan ürünler yapabilip, kullanıcısını her alanda memnun ederken, Samsung gibi bir holding şirketi, hala daha bozuk telefonlarını kabul etmiyor, bu şirket açısından çok komik. Zira bilir kişi gidipte, akla mantığa uygun görüp, s10 plus yada lite almaz diğer alternatifler varken Ben böyle düşünüyorum saygılar.

dermot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
daha almadım al
Konular
2
Mi note 10 lite aldım arkadaşlar

GefionLoki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
3
Belki yorumumu çok amatörce bulabilirsiniz lakin bugün avm'ye gidip iki cihazı görmek ve bir miktar deneyimlemek istedim sadece duruş ve fiziki yapı itibari ile değerlendirirsek mi note 10 lite aklımı çelmeyi kolay bir şekilde başardı

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Mi note 10 lite güzel telefon şu Yes~~ hayırlı olsun