Büyük ve ağır telefon seviyormusun?Sizce hangisi fiyatları aynı çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
İkiside ağır mi note 10 lite biraz daha küçük sadece sanırsam.Bu arada iphone 6dan geçicem bu telefonlara ondan pek fikrim yokBüyük ve ağır telefon seviyormusun?
Ağır ve büyük telefon seviyorsan güzel ama bunlardan birini sevmiyorsan sorunİkiside ağır mi note 10 lite biraz daha küçük sadece sanırsam.Bu arada iphone 6dan geçicem bu telefonlara ondan pek fikrim yok
xiaominin garantisi neden hikaye ? Yurtdışı cihaz almak daha mantıklı o zamanİşlemciler aynı en büyük fark ram miktarı ve batarya ve bide garanti durumu tabi biliyoruz ki Xiaomi de garanti sadece hikaye. Önceden Xiaomi alırken en büyük etken fiyattı ucuz olduğundan garanti durumunu pek dikkate almazdık ama artık işler değişti. Ben olsam M51 alırdım batarya bunun en büyük sebebi sonra garanti ve ram. Bu arada amazon.tr den eğer satıcısı Amazon olan bulursanız oradan almanızı öneririm. 30 gün içinde iade hakkınız var. Farklı satıcılarda ve diğer sitelerde bu mümkün değil.
xiaominin garantisi neden hikaye ? Yurtdışı cihaz almak daha mantıklı o zaman
Sizce hangisi fiyatları aynı çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
Çok bir bilgim yok bu konularda lakin samsung sanki kimseye yaranamıyor gibi, note 10 lite'ın bir kaç tane göze batan sorunu varken bunların umursanmaması çok garip, biraz reklam ve ülkemizde var olmayan f/P yalanı(ekonomik sebebler) yüzünden bunlar ayyuka çıkıyorSamsung pişmanlıktır. Gider TLC kullanırım yine de Samsung kullanmam. Sebebi gayet açık. Çok kısa sürede desteklerini tüm ürünlerinden kesiyor olmaları. Akıllı televizyonları dahil. Hayatımda 4 Samsung ürünü aldım. Kesinlikle de almayı düşünmüyorum artık. Artı malzeme kalitesi ve stabilizasyon sorunları. Hangi Samsung ürününü kullanır iseniz kullanın isterse bataryası 8000mi mah olsun, bataryası çok kısa sürede bitecektir. Exynos değil qualcomm mediatek işlemcilerle bile boy ölçüşemez. Neresinden bakarsanız bakın vasat kalıyor.