Karşılaştırma M51 VS Mi note 10 lite(6gb)

• Konbuyu başlatan dermot
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K

dermot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
daha almadım al
Konular
2
Sizce hangisi fiyatları aynı çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

dermot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
daha almadım al
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
İkiside ağır mi note 10 lite biraz daha küçük sadece sanırsam.Bu arada iphone 6dan geçicem bu telefonlara ondan pek fikrim yok :D
Ağır ve büyük telefon seviyorsan güzel ama bunlardan birini sevmiyorsan sorun

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
İşlemciler aynı en büyük fark ram miktarı ve batarya ve bide garanti durumu tabi biliyoruz ki Xiaomi de garanti sadece hikaye. Önceden Xiaomi alırken en büyük etken fiyattı ucuz olduğundan garanti durumunu pek dikkate almazdık ama artık işler değişti. Ben olsam M51 alırdım batarya bunun en büyük sebebi sonra garanti ve ram. Bu arada amazon.tr den eğer satıcısı Amazon olan bulursanız oradan almanızı öneririm. 30 gün içinde iade hakkınız var. Farklı satıcılarda ve diğer sitelerde bu mümkün değil.

dermot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkay
Cihazım
daha almadım al
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciler aynı en büyük fark ram miktarı ve batarya ve bide garanti durumu tabi biliyoruz ki Xiaomi de garanti sadece hikaye. Önceden Xiaomi alırken en büyük etken fiyattı ucuz olduğundan garanti durumunu pek dikkate almazdık ama artık işler değişti. Ben olsam M51 alırdım batarya bunun en büyük sebebi sonra garanti ve ram. Bu arada amazon.tr den eğer satıcısı Amazon olan bulursanız oradan almanızı öneririm. 30 gün içinde iade hakkınız var. Farklı satıcılarda ve diğer sitelerde bu mümkün değil.
xiaominin garantisi neden hikaye ? Yurtdışı cihaz almak daha mantıklı o zaman

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
xiaominin garantisi neden hikaye ? Yurtdışı cihaz almak daha mantıklı o zaman

Hikaye çünkü distribütör garantili satılan cihazlarla Xiaomi Türkiye garantili satılan cihazların garantisini üstlenen firmalar aynı. Yani ikiside berbat. Garantiye işi düşen iyi bilir bu çileyi. Örneğin geçenlerde kardeşime M31 aldık yazılım kaynaklı küçük buglar vardı Samsungla görüştüm ve cihazı verdikleri adrese yollamamı içine de değişim istiyorum diye not düşmemi istedikler hatta 2 farklı kişi beni sırf o küçük konu için aradı. Zaten son gelen güncelleme ile de o bug sorunu düzeldi gerek kalmadı ama yaklaşım ve ilgileri hoşuma gitti.

Yurt dışı almak daha mantıklı evet ama bu seferde IMEI ile ilgili güncelleme vs uçma gibi sorunlarla uğraşmak insanı yoruyor.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Samsung arayüz ve yazılım konusunda daha başarılı,ileride geliştrici desteği konusunda da m51 çok daha ileride olacaktır,malzeme kalitesi önemli değilse m51 daha iyi görünüyor.Ayrıca Samsung 3 yıl güncelleme desteğine bu cihazı da ekleyebilir.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Sizce hangisi fiyatları aynı çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Samsung pişmanlıktır. Gider TLC kullanırım yine de Samsung kullanmam. Sebebi gayet açık. Çok kısa sürede desteklerini tüm ürünlerinden kesiyor olmaları. Akıllı televizyonları dahil. Hayatımda 4 Samsung ürünü aldım. Kesinlikle de almayı düşünmüyorum artık. Artı malzeme kalitesi ve stabilizasyon sorunları. Hangi Samsung ürününü kullanır iseniz kullanın isterse bataryası 8000mi mah olsun, bataryası çok kısa sürede bitecektir. Exynos değil qualcomm mediatek işlemcilerle bile boy ölçüşemez. Neresinden bakarsanız bakın vasat kalıyor.

GefionLoki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
3
Samsung pişmanlıktır. Gider TLC kullanırım yine de Samsung kullanmam. Sebebi gayet açık. Çok kısa sürede desteklerini tüm ürünlerinden kesiyor olmaları. Akıllı televizyonları dahil. Hayatımda 4 Samsung ürünü aldım. Kesinlikle de almayı düşünmüyorum artık. Artı malzeme kalitesi ve stabilizasyon sorunları. Hangi Samsung ürününü kullanır iseniz kullanın isterse bataryası 8000mi mah olsun, bataryası çok kısa sürede bitecektir. Exynos değil qualcomm mediatek işlemcilerle bile boy ölçüşemez. Neresinden bakarsanız bakın vasat kalıyor.
Çok bir bilgim yok bu konularda lakin samsung sanki kimseye yaranamıyor gibi, note 10 lite'ın bir kaç tane göze batan sorunu varken bunların umursanmaması çok garip, biraz reklam ve ülkemizde var olmayan f/P yalanı(ekonomik sebebler) yüzünden bunlar ayyuka çıkıyor

Üst Alt