Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam değişmesi gerektiğine sizmi karar verdiniz yazılımsal birsey olabilir ama yinede tabi teknik bi konu yardımcı olması açısından sipariş etmek isterseniz linkte ekran mevcut
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bir kaç telefoncu ekrandan dedi açıkçası hiç bakmadılar frumdaki mi4s porogramını tekrardan yükledim değişen birşey yok dokunmatik bazan çalışıyor bazen ağır bazen hiç çalışmıyor sizin öneriniz nedir hocam.
birde ekran ve sensör ayrı sanırım sensörmü ekranmı yada ikisinide mi almam gerekir teşekkür ederim
Sensörden kastınız nedir anlayamadım forumda biri vardı istanbulda xiaomi telefonlaı için teknik servis hizmeti verilir diye şimdi hatırlayamadım ama tavsiyem bu telefonlardan anlayan birinin bakıp karar vermesi sıradan teknik servis diye yazan telefoncular bu telefonlardan anlamıyorlar o yüzden acele edip karar vermeyin derim
birde yeni rom yükleyin temiz bi kurulum yapın
O sensör değil, dokunmatik paneldir. TouchPad de denir.
Elinde olduğunu sanmıyorum ama selduman arkadaşımız ile iletişime geçebilirsiniz. Elinde yoksa da bir çözüm yolu önerebilir.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi