Soru M2 SSD tavsiyesi

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar merhaba şu sıralar laptopum için 500 gb boyutunda m2 ssd almayı planlıyorum fakat hangi modeli alıcağım arasında çok kararsızım piyasayı incelediğimde en iyi model samsung evo 970 plus gibi duruyor ama bunun yerine sandisk ultra 3D de var aralarında 300 tl gibi bir fiyat farkı var buna değer mi yada sizlerin önerebileceği bir model var mı benim için asıl önemli olan pc nin açılış hızı gibi son kullanıcıyı etkiliycek durumlar tavsiyelerini bekliyorum

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Bu konuda en çok tavsiye edilen marka Samsung. Ayrıca Crucial, Kingston, Seagate, Corsair, Toshiba gibi markalara da bakabilirsiniz .
Hi Level, Sandisk, James Donkey gibi markaları kesin almayın. Onları ancak bütçesi sadece o kadar olan birisi belki alabilir, onda da diski alırken yanında hediye olarak büyük riskte geliyor :D . Çok kişi söyler 50₺ daha verseydim de şunu alsaydım diye. Isınma sorunu, performans düşme sorunu, sağlık düşme sorunu gibi durumlar oluyor. Ayrıca kesinlikle alacağınız modellerin kullanıcı yorumlarına bakın forumlardan. Bazı modeller kronik sorunlu.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Evo 970 plus alın bence. En iyilerinden biri kesinlikle aradaki fiyat farkına değecektir.

Oyla:
Üst Alt