Yardım Lütfen yardım edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer Ersoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Ersoy
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Merhaba.24 Haziran 2020 de yaptım güncellemede bana devamında ekranda Çince yazılar çıktı ve ben yeniden başlatı buldum ve başlattım devamında telefon sıfırlandı ne yazıkki ve yeni açılan sınırlama telefon eskisi gibi değildi artık play store den birşey yüklemiyorum SD kartı istiyor. Onu nasıl düzelteceğim bilemiyorum. telefon allak bullak oldu.ikide bir şurada sorun var diyor. Bildirim ver diyor. Anlamadım ne yapacağım.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merhaba.24 Haziran 2020 de yaptım güncellemede bana devamında ekranda Çince yazılar çıktı ve ben yeniden başlatı buldum ve başlattım devamında telefon sıfırlandı ne yazıkki ve yeni açılan sınırlama telefon eskisi gibi değildi artık play store den birşey yüklemiyorum SD kartı istiyor. Onu nasıl düzelteceğim bilemiyorum. telefon allak bullak oldu.ikide bir şurada sorun var diyor. Bildirim ver diyor. Anlamadım ne yapacağım.
Hocam öncelikle başlığınızı düzeltin sorununuzu tek cümle ile anlatacak şekilde. Yardım pls acil gibi başlıklar yasak. Yoksa konunuz kapatılabilir benden uyarması:) Sorun hakkında bilgim yok fakat ekran fotoğrafları atarsanız sorunla ilgili yardımcı olma şansları artar:)

Erdemkarakaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Telefonunuzun bootloader kilidi açık ise miflash üzerinden eski veya herhangi bir rom flaşlayın hocam. Aynı romda kalmak isterseniz twrp üzerinden wipe data yaptıktan sonra gelişmiş temizlikten data, dalvik cache ve sistemi temizlemeniz sorununuzu çözebilir.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Lütfen yardım diye konu başlığı açmak yasak hocam

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt