Yardım lütfen yardım edin uygulamalar neredeyse hepsi çalışmayı durduruldu diyor

tufinside34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dizzy
Cihazım
mi note 2
Konular
1
telofonu daha yeni aldım güncelleme yaptım 9.0.2.0 şimdi tarayıcıyı açarken çalışmayı durduruldu diyor bi kaç programdada mesaj ları okurken bazen kapatıp açıyor kendini lütfen yardım edin stable kilit falan kırmadım hiç gerekirse ücretini veririm yeterki düzelsin

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam cihazın muhtamelen mi 6

Bu linkten üstten 2. yi indir 1.5 gb civarı bir zip dosyası inecek
Sonra güncelleyici uygulamasına gir sol üstteki 3 noktaya tıkla güncelleme paketini seçin e bas ve indirdiğin dosyayı seç ardından onayla ( evet bas ) sonra baştan başlatılacak ve developer rom kurulacak
!!! Dikkat et bütün her şey silinecek yedeklerini al
Kolay gelsin
Ayrıca mi buluttan uygulama yedeklerini geri getirme ilk gün cihaza kurduğun gibi her şey i kendin kur aksi takdirde aynı hatayı verebilir.
[doublepost=1516521299,1516521241][/doublepost]Ayrıca cihazının bl kilidini açmanı öneririm herhangi bir problem ile karşılaşırsan çözmek çook zor olur açık olmaz ise

Oyla:

tufinside34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dizzy
Cihazım
mi note 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazın muhtamelen mi 6

Bu linkten üstten 2. yi indir 1.5 gb civarı bir zip dosyası inecek
Sonra güncelleyici uygulamasına gir sol üstteki 3 noktaya tıkla güncelleme paketini seçin e bas ve indirdiğin dosyayı seç ardından onayla ( evet bas ) sonra baştan başlatılacak ve developer rom kurulacak
!!! Dikkat et bütün her şey silinecek yedeklerini al
Kolay gelsin
Ayrıca mi buluttan uygulama yedeklerini geri getirme ilk gün cihaza kurduğun gibi her şey i kendin kur aksi takdirde aynı hatayı verebilir.
[doublepost=1516521299,1516521241][/doublepost]Ayrıca cihazının bl kilidini açmanı öneririm herhangi bir problem ile karşılaşırsan çözmek çook zor olur açık olmaz ise
kilit açmak çok zor ya beceremedim bir türlü ip hatası alıyorum denerken ve şuanda fastboot tan yukleyebilirsin diyor develpor romu dediğiniz gibi olmuyor

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
kilit açmak çok zor ya beceremedim bir türlü ip hatası alıyorum denerken ve şuanda fastboot tan yukleyebilirsin diyor develpor romu dediğiniz gibi olmuyor
Böyle birşey olmaması lazım hocam bi ara kilit açarız seninle çok basit aslında
Neyse konuya dönelim dosyayı indirdiniz mi?

Oyla:

tufinside34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dizzy
Cihazım
mi note 2
Konular
1
Böyle birşey olmaması lazım hocam bi ara kilit açarız seninle çok basit aslında
Neyse konuya dönelim dosyayı indirdiniz mi?
evet dosyayı indirdim seçiyorum guncelleme yaparken su güncelleme doğrulanamaıyor diyor

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
evet dosyayı indirdim seçiyorum guncelleme yaparken su güncelleme doğrulanamaıyor diyor
Muhtemelen android 8 ile geldiğindendir bir arkadaş daha yaşadı aynı sorunu bunu deneyin
bunu indirip deneyin eğer kapatmamışlarsa çalışacaktır.

Oyla:

tufinside34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dizzy
Cihazım
mi note 2
Konular
1
Muhtemelen android 8 ile geldiğindendir bir arkadaş daha yaşadı aynı sorunu bunu deneyin
bunu indirip deneyin eğer kapatmamışlarsa çalışacaktır.
evet bu çalıştı suan sıfırladı cihazı ve tarayıcıyı acarken hala durduruldu diyor ama haftalık güncelleme verison oldu suan 1.5 gb bişr guncellemede var yükleyim mi ve bu durudurldu sorunu ile yardım edin ve arada sırada kapanmalar oluyor hala devam etmek te

Son düzenleme:
Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
evet bu çalıştı suan sıfırladı cihazı ve tarayıcıyı acarken hala durduruldu diyor ama haftalık güncelleme verison oldu suan 1.5 gb bişr guncellemede var yükleyim mi ve bu durudurldu sorunu ile yardım edin ve arada sırada kapanmalar oluyor hala devam etmek te
tercih sizin fakat bence geçmeyin bl kilidini açıp rom değiştirelim bu hatalar muhtemelen yazılımsal donanımlık bir durum yok

Oyla:
Üst Alt