Yardım Lütfen yardım Android 8 güncellemesi sorunu

Bakrep10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Arkadaşlar bu android 8 güncellemesi sonunda telefonun miuı şifresini kabul ettiremiyorum.Rebotları falan yaptım.Yok mu?Bu çözen garantiye yolladım hiçbirşey yapmadan yollamışlar kafayı yiyecem benim sorunum mi cloud şifremi ne kadar doğruda girsem hatalı şifre diyor.Yardım edecek yok mu?

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Aslında adam doğru diyor herkes çenede iyi ama sonuç yok
Ben cihazımda 2 farklı Mi hesabı kullanmıyorum geçişlerde , şifre değiştirmede bir sıkıntı yaşamıyorum burada size çözüm yollarını söylüyorum kendi unuttuğunuz şifrenin hesabını bizden soruyorsunuz. Size tavsiyem bilgisayarınıza bir metin dosyası açıp şifreleri içine yazmanızdır. Burada insanlara ücretsiz destek veren bir forum hakkında böyle konuşmanız site kurucularına ve yetkililerine , gönüllü insanlara büyük saygısızlıktır. Bende dahil onbinlerce kişi bu forumda sorunlarını çözüme kavuşturdu. Sonucun olup olmadığını veya , buradaki insanların bilgilerinide test etmek istiyorsanız önceden attıkları mesajlara bakabilirsiniz , ona üşeniyorsanız aldıkları beğeni sayılarına bakabilirsiniz çözdükleri problemlerle doğru orantılıdır.

Oyla:

Aragor33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
5
Konu sadece buraya yazilan değil. Genel anlamda yazdim. Sorular sorular sadece kulaktan duyma sözler. Güncelleme hakkinda soru sorariz sadece kullanicilar cevap yazar

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Android sürüm değişikliği yapılan güncellemeye ilişkin eleştiri yapılmış... Fakat güncelleme öncesinde her yönetici arkadaşımız muhtelif konularda özellikle android sürüm değişikliği yapılan güncellemelerin ilk versiyonun riskli olduğunu ve kullanıcıların geri dönüşleri beklenmeden yüklenmemesi gerektiğini defalarca belirtti. Güncelleme yayınlandığında yapılan değişiklikler ve karşılaşılan hatalar açıklandı ve tavsiyeler eklendi. Her ne kadar güncellemenin kararlı olduğu belirtiliyor olsa da kararlı olmadığı nightly bir sürüm olabileceği söylendi. Güncelleme yapılır ise hangi yollarla geri dönüşler yapılabileceği uzun uzadıya anlatıldı, tartışıldı. Ancak tüm bu yazılanları okumak yerine hemen pek çok kullanıcı yeni konu açarak şahsına özel cevap istiyor. Açılan onlarca konu kapatıldı, silindi fakat şu an Oreo güncellemesine ilişkin 124 farklı konu ve 8000'den fazla mesaj bulunuyor.

Elbette ki bu mesajların her birine cevap yazmamızı bekleyemeyeceğiniz gibi ben de size çözüm olarak bencilce yazılmış, çözümden uzak sadece yakınmalarla dolu 8000 mesajın her birini okumanızı önermeyeceğim. Bu tarz genel karşılaşılan sorunlara ilişkin cevaplar Sıkça Sorulan Sorular bölümünde bulunuyor. Bir göz atabilirsiniz. Daha önce onlarca yüzlerce defa sorulmuş soruların kişiye özel cevaplanmasını beklemek yerine arama bölümünü kullanmak veya en azından SSS bölümüne bir göz atmak çok daha mantıklı olacaktır.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Üsluba dair: o yok bu yok demek sadece ben bilirim ama elimden gelmiyor demenin başka bir şeklidir.

"Yazılımda usta kimse yok" söylemine gelirsek, uzmanlık; profesyonellik demektir ki buda: "Ekmeğimi bu işten kazanıyorum bu nedenle ücret ödenmesi gerekiyor " anlamına gelir. Gönüllü yardım isteyen bireyin, gönüllü yardım edecek kişilere en azından saygı ve akabinde sabır göstermesi gerekir.

Hem uzaman yok denilecek hem yardım bedava istenecek.

Verirsiniz ücretini istediğiniz uzmandan alırsınız yardımı. :)

Saygılarımla...

Oyla:
Üst Alt