- Adım
- İnan
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 4
Google Play Protect'i kapatmak işe yarayabilir.hocam bende güvenli değil deyip apk yı kurmuyor çözümü nedir acaba
Google Play Protect'i kapatmak işe yarayabilir.hocam bende güvenli değil deyip apk yı kurmuyor çözümü nedir acaba
Malesef olmuyor yardımcı olursanız seviniriz
Aynı durumdayım. Çalıştırabilen var mi
Buxybox yükleyin sorun düzelecekSlm iyi günler lucky patcher nedense artık yama yapmıyor hiç bir uygulama oyunda öncesine kadar yapıyordu yardımcı olursanız sevinirim
8.0.0 versiyonunu indirin. Yeni versiyon hatalıAynı durumdayım. Çalıştırabilen var mi
Ben denedim az önce 2 uygulamayı aldım root ve xposed izni verdim solid ve miui theme editorGeçen gün tüm hack root appleri denedim, hiç biri işe yaramadı, lucky patcher da boşa düşmüş. Yani birisi yenisini yapana kadar boşta bir vuku.
Lucky önceden premium hesaplar için kullanırdım.
Yok premium hesaplar işe yarıyor olabilir, uygulama içi satın alma yapamıyorum ben 4 oyunda denedim. Şans değeri de hep %20Ben denedim az önce 2 uygulamayı aldım root ve xposed izni verdim solid ve miui theme editor
Sağlam online oyunlarda yemez.Yok premium hesaplar işe yarıyor olabilir, uygulama içi satın alma yapamıyorum ben 4 oyunda denedim. Şans değeri de hep %20