Çözüldü Lucky Patcher yüzünden Titanium Backup Sorunu...

thenameless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
5.0.1
Telefon Modeli
Samsung Galaxy grand prime
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Titanium Backup'u Lucky Patcher ile pro yapmıştım. Bir süre sonra Titainum'u sildim. Şimdi yüklemek istediğim zaman UYGULAMA YÜKLENEMEDI hatası alıyorum. Hem apk ile hem de play store kullanarak. Düşünceme göre, Lucky Patcher'in yaptığı yama ; uygulamayı sildikten sonra silinmedi büyük ihtimalle. Onu kaldırmak lazım. Ama bulamadım tam da. Yardımcı olur musunuz? Titanium cidden çok lazım

Çözüm
Root yetkili bir dosya yöneticisi ile Data/Data yolunda gidin ve "com.keramidas.TitaniumBackup" klasörünü silin ve Data/App klasörünü de kontrol edin Titanium Backup ile ilgili bir şey varsa silin cihazı yeniden başlatın ardından cihazınızda çalıştığından emin olduğunuz bir versiyonu kurun.

thenameless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
3
Root yetkili bir dosya yöneticisi ile Data/Data yolunda gidin ve "com.keramidas.TitaniumBackup" klasörünü silin ve Data/App klasörünü de kontrol edin Titanium Backup ile ilgili bir şey varsa silin cihazı yeniden başlatın ardından cihazınızda çalıştığından emin olduğunuz bir versiyonu kurun.
Hangi klasörde olacağını bulamamıştım. Arama kutusuna yazdım ama çok uzun sürdü Root Explorer ile. Ellerinize sağlık hocam, oldu. Çok teşekkürler...

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Yine olmadı. Benim asıl amacım, WhatsApp uygulamasını verileriyle beraber yedeklemek. Yani WhatsApp'ı başka bir cihaza kurup veriyi geri yüklediğim zaman hiç silmemiş gibi kullanmak. Titanium benzeri bu işi yapan uygulama varsa önerilerinizi bekliyorum. Ya da bir yol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günceldir...
Hala böyle bir uygulama arayışında iseniz size Migtare tavsiye ederim. İster tam rom yedek ister yükleme yedeğini data sı ile birlikte .zip olarak yedekli yorum. At SD ye istediğin rom a twrp den flashla
Ha sdk 24 aldığım yedek bazen sdk27 de kullanmak isterseniz bazı uygulamalar yüklenirken hata verdi gösterir, ama gplay den güncelle dediğinde sorun kalkıyor

Oyla:
Üst Alt