Yardım LSPosed Mod

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
59
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.3 | vivaEEA
Telefon Modeli
RDM11 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle Merhaba, uzun zamandır yoktum ufak bir trafik kazası geçirdim. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler şimdiden asıl konumuz şu resimde görmüş olduğunuz LSposedin modlanmış halini kullanmaktayım & sorunumdaki mesela core patch imzalama düzgünce çalışmıyor en son apk yüklediğimde paket ayrıştırması gibi sorunlar yaşadım yardımcı olabilicek varmı (1.9.2 kullanmıyorum hata veriyor onda)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-01-15-43-20-354_com.android.shell.jpg
    Screenshot_2025-08-01-15-43-20-354_com.android.shell.jpg
    260,4 KB · Görüntüleme: 11

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
59
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Merhaba, uzun zamandır yoktum ufak bir trafik kazası geçirdim. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler şimdiden asıl konumuz şu resimde görmüş olduğunuz LSposedin modlanmış halini kullanmaktayım & sorunumdaki mesela core patch imzalama düzgünce çalışmıyor en son apk yüklediğimde paket ayrıştırması gibi sorunlar yaşadım yardımcı olabilicek varmı (1.9.2 kullanmıyorum hata veriyor onda)
Yardımcı olabilicek varmı?

Oyla:

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocam LSposedin bu sürümünü kullanabilirsiniz gayet stabildir. sorununuz kullandığınız sürümle ilgili olabilir

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Geçmiş olsun hocam, paket ayrışması sorunu corepatch ile alakalı değildir sizin indirdiğiniz APK dosyası ya Android sürümünüz ile uyumlu değil ya da bozuk dosya.

Oyla:

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
59
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım Hocam bu LSPosed modlu ya sorunlu değil doğrumu anladım çalışıyor yazıyorda
Geçmiş olsun hocam, paket ayrışması sorunu corepatch ile alakalı değildir sizin indirdiğiniz APK dosyası ya Android sürümünüz ile uyumlu değil ya da bozuk dosya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam LSposedin bu sürümünü kullanabilirsiniz gayet stabildir. sorununuz kullandığınız sürümle ilgili olabilir
Bu sürümüde kullanmıştım iyide çalışıyordu bende nolduysa oda çalışmadı en son modlu kurdum bu aktif çalışıyor, circle to search çalıştıramadım bir türlü

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
39
Anladım Hocam bu LSPosed modlu ya sorunlu değil doğrumu anladım çalışıyor yazıyorda
Evet hocam öyle görünüyor ve başka eklentiler de kurmuşsunuz onlar da çalışıyorsa herhangi bir sıkıntısı yoktur hocam

Oyla:

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular