Yardım Lsposed açılmıyor

Rıdvan423

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
75
Mi 9t pro telefonuma lsposed v1.9.2 magisk üzerinden yükledim. Telefonu yeniden başlattm lsposed bildirimi geldi. Bildirimi tıkladım ama lsposed açılmadı. Magisk te zygisk butonu etkin yaptığım halde açılmadı

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan423

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
75
ilk seferde biraz geç açılabiliyor
magisk e baktığım zaman lsposed yüklenmiş görünüyor ama zygisk etkin olmadğı için modül duraklatıldı diyor. ama zygisk i açmıştım çok önceden

Rıdvan423

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
75
Mi 9t pro telefonuma crdroid rom yükledim magisk delta kurdum ve lsposed v1.9.2 magisk üzerinden yükledim. Telefonu yeniden başlattm lsposed bildirimi geldi. Bildirimi tıkladım ama lsposed açılmadı. Magisk te zygisk butonu etkin yaptığım halde açılmadı.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi 9t pro telefonuma crdroid rom yükledim ve magisk delta kurdum. zygisk aktif ettm. daha sonra lsposed 1.9.2 sürümünü kurdum telefonu yeniden başlatınca lsposed bildirimi gedli ama bldirime tıklayınca lsposed açılmadı. magisk e baktığım zaman lsposed modulu için zygisk aktif değil modül çalışmıyor yazıyor. daha sonra lsposed 1.9.3 sğrğmğnğ yğkledim onda da aynı hatayı verdi. daha önce bir çok farklı custom romda magisk delta ve lsposed 1.9.2 sürümünü kurdum böyle bir sorun hiç olmadı. aosp rom olmasından dolayı başka bir ayar mı gerekiyor acaba

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
mi 9t pro telefonuma crdroid rom yükledim ve magisk delta kurdum. zygisk aktif ettm. daha sonra lsposed 1.9.2 sürümünü kurdum telefonu yeniden başlatınca lsposed bildirimi gedli ama bldirime tıklayınca lsposed açılmadı. magisk e baktığım zaman lsposed modulu için zygisk aktif değil modül çalışmıyor yazıyor. daha sonra lsposed 1.9.3 sğrğmğnğ yğkledim onda da aynı hatayı verdi. daha önce bir çok farklı custom romda magisk delta ve lsposed 1.9.2 sürümünü kurdum böyle bir sorun hiç olmadı. aosp rom olmasından dolayı başka bir ayar mı gerekiyor acaba
Birde bunu yükleyiniz, düzelecektir sanıyorum.

Ekli dosyalar

• LSPosed-v1.9.3_mod-7244-zygisk-release (1).zip
    2,5 MB · Görüntüleme: 17

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Zygisk'i kapatıp telefonu yeniden başlatın ve ardından tekrar aktif ettikten sonra, bir kez daha yeniden başlatmayı bir deneyin.

Rıdvan423

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
75
Zygisk'i kapatıp telefonu yeniden başlatın ve ardından tekrar aktif ettikten sonra, bir kez daha yeniden başlatmayı bir deneyin.
hiç bir şekilde olmadı zygisk tikli olmasına rağmen aktif olmuyor. aosp romlarda farklı bir durum var galiba

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
hiç bir şekilde olmadı zygisk tikli olmasına rağmen aktif olmuyor. aosp romlarda farklı bir durum var galiba
Bu durumda Zygisk'i temelli kapatıp onun yerine, topluluğun da umûmiyetle kullandığı 'i yüklemenizi önerebilirim.

Üst Alt