Çözüldü Lposed Android 15 Hyperod Yardım

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rus Hyperos
Telefon Modeli
14TPro
Bootloader Kilidi
Açık
Lütfen anlayan biri nasıl yüklendiğini anlatabilirmi rica etsem.Ne yaptıysam olmadı .Magisk kurulu bende.Gerekli iki üç dosyayı modülden yüklüyorum.Kapatıp açtığımda Lposed yüklenmesi lazım kendiliğinden ama ne yaptıysam olmuyorBu yüzden bootlodaer apk sını kuramıyorum

Çözüm
Tşk ederim cevabınız için ama gene aynı sonuç.Modülden kurdum kapatıp açtım lposed yüklenmedi otomatik.Magisk içinden bir ayar bir seçenek yapmak lazım mı acaba.Bende ayarlar böyle
Aslında otomatik olarak yüklenir fakat kısayol veya uygulama direkt uygulamalarınıza gelmez bildirim panelinden bir bildirim olarak görünür ve android 14 ve 15 de bi bir tık sorunlu desem yeridir. Modülün bu manager uygulamasını yüklemeyi deneyin yüklenirse uygulamayı açın ve lsposedin kurulup kurulmadığına bakın.

Ek olarak yüklemiş olduğunuz modüllerin ss ni atın ve zygiski etkinleştirdiğinizden emin olun

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Merhaba. Cihazınız android 15 olduğu için yanlış sürümü kuruyor olabilirsiniz. Alttaki linkte bulunan lsposed modülünü kurmayı deneyin.

Oyla:

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Cihazınız android 15 olduğu için yanlış sürümü kuruyor olabilirsiniz. Alttaki linkte bulunan lsposed modülünü kurmayı deneyin.

Tşk ederim cevabınız için ama gene aynı sonuç.Modülden kurdum kapatıp açtım lposed yüklenmedi otomatik.Magisk içinden bir ayar bir seçenek yapmak lazım mı acaba.Bende ayarlar böyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-07-00-45-23-110_mfr.eqv.jpg
    Screenshot_2025-05-07-00-45-23-110_mfr.eqv.jpg
    434,4 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Aslında otomatik olarak yüklenir fakat kısayol veya uygulama direkt uygulamalarınıza gelmez bildirim panelinden bir bildirim olarak görünür ve android 14 ve 15 de bi bir tık sorunlu desem yeridir. Modülün bu manager uygulamasını yüklemeyi deneyin yüklenirse uygulamayı açın ve lsposedin kurulup kurulmadığına bakın.

Ek olarak yüklemiş olduğunuz modüllerin ss ni atın ve zygiski etkinleştirdiğinizden emin olun

Oyla: Çözüm

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyv ustam oldu son bir sorum olacak.Bootloader kilidini açtıktan sonra WhatsApp uygulaması na giremiyorum.Bu yüklediğim uygulamlardan birşey yapıp girebilirmiyim.Giriş yapmak için resmi uygulama inidrin hatası veriyor

Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Eyv ustam oldu son bir sorum olacak.Bootloader kilidini açtıktan sonra WhatsApp uygulaması na giremiyorum.Bu yüklediğim uygulamlardan birşey yapıp girebilirmiyim.Giriş yapmak için resmi uygulama inidrin hatası veriyor
Bu sorunu pek yaşamadım ama forumda ilgili rehberler var. Ek olarak kullandığım bir lsposed modülünde (WAenchancher) "Bootloader Spoofer" özelliği var direkt WhatsApp için. Dediğim gibi sorun yaşamadım bu yüzden işe yarar mı emin değilim. Deneyin olmazsa formundaki rehberlere bakabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt