- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
" Anlatım Bana Ait ve Formumuza Özeldir. Başka Sitelerde Yayınlanmasına İzin Vermiyorum. "
AÇIKLAMA:
Adından da anlaşıldığı üzere Rom dosyalarımızda bulunan "logo.bin" veya "logo.img" dosyalarını düzenlemeye yarar.
Örneğin ; Canınız sıkıldı Açılış logosunu veya Kapalı Şarj Animasyonunu vs.. değiştirmek amaçlı kullanılır.
Ben Açılış Logolarını Değiştirmeyi Anlatacağım..
ADIM-1:
Programı İndirip, Masaüstüne Çıkarın.
ADIM-2:
Rom Dosyamızın Ana Dizininde Bulunan "logo.bin veya logo.img" dosyalarını masaüstüne çıkarın.
ADIM-3:
Programı Çalıştırın ve "Create New Project" Butonuna Tıklayın. Düzenlemek İstediğiniz LOGO Dosyasını Gösterin.
ADIM-4:
"Klasöre Gözat" Seçeneğine, Masaüstünde "Yeni Klasör" Oluşturup, TAMAM Butonuna Tıklayın. "logo.bin veya logo.img" İçerisindeki Dosyalar Masaüstünde Belirttiğiniz Klasöre Çıkarılacaktır.
ADIM-5:
Klasör içerisindeki "img1.png" ve "img39.png" resimlerini Paint veya Phoshop Yardımıyla Editleyebilir. Yada Aynı Ölçülerde Farklı Resimler Ekleyebilirsiniz.
ADIM-6:
Değiştirme İşleminiz Bittiyse Eğer, Programın En altındaki "MAKE" Butonuna Tıklayıp Topluyoruz. İşlem Tamamlanınca, Yeni Dosyanın Oluşturulduğu Yer Mesaj ile Belirtilir.
ADIM-7:
Yeni "logo.bin veya logo.img" Dosyayı Roma Dahil Edip Kullanabilir veya Aynı Klasöre oluşan "update.zip" dosyasını Recovery 'den Flaşlayarak Kullanabilirsiniz.
Son düzenleme: