Rom Lite_mod_begonia_V12.5.RGGIDXM

itech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
iPhone13ProMax
Meslek
BilgisayarTekniker
Konular
2
ben çok sevdim sesli uyarıyı ve de Rusça oluşunu gayet güzel olmuş zaten yazılım dehaları da Rusya'dan çıkıyor eline sağlık yapanın .

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Bu olay mı rezil etti gerçekten :D Görende sanır sizi çıplak bir vaziyette metroya bindirmiş :D Yani siri konuşunca havalı rusça batarya düşük demesi mi rezillik :D Garipmiş hocam
Rezillik kavramı herkese göre değişir hocam. Siri'yi kendi isteğimle konuşturuyorum. Sessiz bir toplantı ortamında full sesle telefondan Rusça bir şeyler söyleyen hanımefendinin sesinin gelmesi rezillikti benim için. Ayrıca mesajımda Apple ekosistemini, Siri'yi öven bir ifade göremedim :)

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Eveeeeeet uzun deneyimler sonucu bu rom'da kalınmayacağına kanaat getirdim. Şarjım deli gibi bitiyor. 1 günü çıkaramıyorum. Stabilizasyon sorunlarıda fazlasıyla olmaya başladı aynı şekilde uygulama çökmeleride uzun süre kullanımda önereceğim bir rom değil. Kesinlikle miui arayüzünü bir daha asla tercih etmeyeceğim en azından deodex bir rom çıkana kadar :) Aosp geçeceğim tekrar aosp adamdır! Şarj bitmiyor aosp'ta ben bunu sürekli şarja takmaktan sıkıldım cidden :D

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Eveeeeeet uzun deneyimler sonucu bu rom'da kalınmayacağına kanaat getirdim. Şarjım deli gibi bitiyor. 1 günü çıkaramıyorum. Stabilizasyon sorunlarıda fazlasıyla olmaya başladı aynı şekilde uygulama çökmeleride uzun süre kullanımda önereceğim bir rom değil. Kesinlikle miui arayüzünü bir daha asla tercih etmeyeceğim en azından deodex bir rom çıkana kadar :) Aosp geçeceğim tekrar aosp adamdır! Şarj bitmiyor aosp'ta ben bunu sürekli şarja takmaktan sıkıldım cidden :D
Katılıyorum şarjımı sömürmeye başladı günde 2 defa şarja takıyorum yoğun kullanmadığım halde. Boştayken bile batarya yiyor. Başta sevmiştim fakat uzun kullanımda acı gerçekler ortaya çıktı.

Mahoep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut Esat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Katılıyorum şarjımı sömürmeye başladı günde 2 defa şarja takıyorum yoğun kullanmadığım halde. Boştayken bile batarya yiyor. Başta sevmiştim fakat uzun kullanımda acı gerçekler ortaya çıktı.
Önerebileceğiniz başka bir miui tabanlı rom var mı acaba hocam?

serdar.yakupoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
note2
Konular
3
Ben size katılmıyorum şu ana kadar kullandığım en seri en stabil rom diyebilirim hiç bir rom bu rom kadar hızlı tepki vermiyor ayni zamanda yağ gibi akıyor cihaz buna geçmeden önce bir çok miui versiyonlarını ve aosp versiyonlarını denemisimdir benim görüşlerimde bu şekilde herkese saygılar...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Ben size katılmıyorum şu ana kadar kullandığım en seri en stabil rom diyebilirim hiç bir rom bu rom kadar hızlı tepki vermiyor ayni zamanda yağ gibi akıyor cihaz buna geçmeden önce bir çok miui versiyonlarını ve aosp versiyonlarını denemisimdir benim görüşlerimde bu şekilde herkese saygılar...

Ne kadar bir süredir kullanıyorsunuz peki hocam?

serdar.yakupoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
note2
Konular
3
Yaklaşık bir ay olmuştur bir şey daha eklemek isterim ben magiskden oneplus launcher yükledim bununla beraber cihaz daha seri ve akıcı oldu belki denemek isteyen olabilir o yüzden belirtmek istedim

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Yaklaşık bir ay olmuştur bir şey daha eklemek isterim ben magiskden oneplus launcher yükledim bununla beraber cihaz daha seri ve akıcı oldu belki denemek isteyen olabilir o yüzden belirtmek istedim

Hocam 1 ay uzun kullanım mı oluyor? Ben bayağı uzun bir süredir kullanıyorum 1 2 ay zaten hiç sorun yaşamadım şuan corvus OS 17.0 a geçiş yaptım. Şarjı sabah 8de çektim şuan hala 100 benim aradığım rom bu işte. Bu lite mod ta sömürmeye başlamıştı şarjımı iş yerim bir saatlik yok 1 saatlik yolda video izliyorum YouTube iş yerine vardığımda 100 olan şarjım 78lere kadar iniyordu şuan 45 dakika oldu ve hala 100 😂 Aosp gerçekten çok iyi ⚡

serdar.yakupoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
note2
Konular
3
Yeni romun hayırlı olsun dostum ama hiç bir rom yada hiç bir pil şu an için 45 dakika boyunca gerçekten düşmeden yapamaz sizin büyük ihtimalle pilin kalibrasyonu bozulmuştur sizin tahmin ediyorum 15 lerden sonra da takır takır biranda piliniz bitecektir isterseniz bi deneyin benim pilimdede olmuştu ve yüzde 2 de takılı kalmıştı nerdeyse sizin dediğiniz kadar 45 dakika yüzde 1e düşmemişti yani bunun sebebi kalibrasyon bozulmasından pili tamamen bitirip teli kapalı bir şekilde yeniden yüzde yüz olana kadar doldurmanızı tavsiye ederim hayırlı günler dilerim

Üst Alt