Hocam sizin cihaza var mı bilmiyorum ama varsa eğer şu romları da denemenizi tavsiye ederim: Derpfest, Spark, ProjectElixirArkadaşlar herkese ArrowOs öneriyorum tasarimi Pixel gibi ve şarjı baya dayanıyor.
Unoffical rom kurmanızda sakınca yoktur.Hocam simdi de Arrowos kurmayi planliyorum kafam cok karisik
Aklim halen Lineageos'ta kaldi ama official romu olmamasi beni uzdu.
ArrowOS şarj performans konusunda dengeyi kuran başarılı bulduğum en iyi custom romlardan birisidir.Arkadaşlar herkese ArrowOs öneriyorum tasarimi Pixel gibi ve şarjı baya dayanıyor.
Varsa cidden derpfest öneririm gayet stabil ve güzel romdur.Project Elixir pek önermem cihazı çok ısındırıyorHocam sizin cihaza var mı bilmiyorum ama varsa eğer şu romları da denemenizi tavsiye ederim: Derpfest, Spark, ProjectElixir
Derpfest varmış geçmemi önerir misiniz?Varsa cidden derpfest öneririm gayet stabil ve güzel romdur.Project Elixir pek önermem cihazı çok ısındırıyor
Stock kernel ise deneyinDerpfest varmış geçmemi önerir misiniz?
Link bırakayım:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBir de bu güncel mi?
En üstteki Derpfest 13 sürümü güncelDerpfest varmış geçmemi önerir misiniz?
Link bırakayım:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBir de bu güncel mi?
Hocam bir tek EvoX değil diğer Android 14 custom romlarla problemli.Mesela Crdroid de problemler anormalBu arada bir mesajım beğenilmiş ondan buraya geri döndüm. Uzun süredir Evolution X kullanıyorum ve mükemmel romFakat Android 14'ü biraz problemli 13 tavsiye ederim.
Evolution x kullanıyorum ram kullanımı crdroid'den fazla ama performans kaybı yaşatmıyor. Crdroidde default gallery ve sade kamera gelmesi üzüyor, evolution x'de miui kamera gömülü geliyor. Batarya konusunu söylemiyorum bileHocam bir tek EvoX değil diğer Android 14 custom romlarla problemli.Mesela Crdroid de problemler anormal