- Adım
- Halil
- Cihazım
- Mi 9T (Davinci)
- Konular
- 44
Türkçede eksikler var mı hocam romda?
Kendim denemedim hocamTürkçede eksikler var mı hocam romda?
Teşekkürler cevabınız için.Kendim denemedim hocam
ancak iletişimde olduğum kişiler romun hatasız olduğunu ve tamamının türkçe olduğunu söyledi
Teşekkürler hocam sağolunElinize sağlık StreX hocam
Bu romun bize gelmesi şahane bir haber. Daha da eklemek istersem geliştiricileri @erfanoabdi ve @darkjoker360 .. Belki yabancı gelebilir ama İran asıllı erfan adlı geliştirici, piyasada ki Gsi romları hazırlayan kişilerin başını çekiyor. Türk medyasında da gündem olmuş biri. Android 10 betası yayımlayan General Mobile nin romlarında erfanın derlediği dosyalar kullanılmış ve davalık olmuşlardı. Lineageos unofficial rom çıkarmak kolaydır. Siz biz bile yaparız. Ama official için lineageos ekibine romu kabul ettirmek zulümdür. Erfanoabdi 3 gün önce ilk unofficial romunu çıkartıp 2 güne de Official romu kabul ettirdi.
Kısacası Redmi Note 8 için yeni bir dönemin başladığına emin olabilirsiniz.
Sevgiler.
Konu için teşekkürler hocam. Pusudayım. Ufak tefek sorunlar da düzelirse geçeceğim.
Şu an tek merak ettiğim konu GCam ile beraber diğer kameralar çalışıyor mu? trCamera sağ olsun tüm Android 10 romlarda düzgün şekilde çalışıyor ama Lineage baya farklı bir rom. Merak ettim çalışıp çalışmadığını.