Rom Lineageos uygulama üzerinde uygulama

davutfurkan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
davutfurkan1
Cihazım
POCO X3
Konular
1
Poco x3 nfc cihazıma lineageos kurdum, miui'dan alışık olduğum bazı şeyleri gözüm arıyor. En barizi gameturbo uygulaması ve oyun oynarken sosyal medyada, haritada kullandığım uygulamaları küçülterek diğer uygulamaların üzerinde kullanmamı sağlayan özellik. Bu ikisini nasıl kullanabilirim

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
MIUI uygulamalarını aosp romlarda kullanmak için cihazda root olmalı, MIUI core denen bir eklenti yükleyerek MIUI uygulamalarını kurabiliyordunuz. Yöntem hâlên aktif mi bilmiyorum, denemeniz gerekli. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

davutfurkan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
davutfurkan1
Cihazım
POCO X3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolasın hocam, peki bu pencere içinde pencere özelliği gameturbo'nun özelliği mi yoksa ona gerek duymadan diğer uygulamalar için de açabileceğim bir yol var mı, misal Google maps'in ve tarayıcıda açılan videoların küçülmesi gibi

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Sağolasın hocam, peki bu pencere içinde pencere özelliği gameturbo'nun özelliği mi yoksa ona gerek duymadan diğer uygulamalar için de açabileceğim bir yol var mı, misal Google maps'in ve tarayıcıda açılan videoların küçülmesi gibi
hocam güvenlik uygulamasının özelliğidir muhtemelen o üstteki modulu kurduktan sonra aynı yapımcının miui security modulu var onu kurun calısabilir

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Güvenlik uygulaması size oyun modunu, gelişmiş temizlik modunu vs açar. Açılır pencere SystemUi özelliği olması gerek, maalesef denemeniz gerekli.

davutfurkan1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
davutfurkan1
Cihazım
POCO X3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst Alt