İnceleme LineageOS Efsanesi Halen Eskisi Gibi Mi ?

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Bende 14.1kullaniyorum hala memnunum şuan için

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
CyanogenMod'dan sonra kendini anca bu kadar toparlayabildi. CM gibi olmasa da, şuan için en stabil ve en kullanışlı custom romlar arasında gelir.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Cm 13'ten sonra bende etkisini yitirdiğini düşünüyorum hala en sevdiğiniz RR,XenonHD vs romların tabanını oluşturuyor fakat. LineageOs cihaz özel değişiklikleri yok o yüzden sevilmiyor olabildiğince saf halinde çekirdek ve rom üzerinde ektra bişey olmayan benim gözümdede pil boşaltma sorunu olan bir rom .
Benim favorim ; Aosip,Pixel Experience,Aicp,RR dir. Sıralamam en sevdiğimden en az sevdiğime doğrudur.Birde şu tema motorunu kaldırdılar substratum'a geçtiler bence hayal kırıklığı oldu.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Cm 13'ten sonra bende etkisini yitirdiğini düşünüyorum hala en sevdiğiniz RR,XenonHD vs romların tabanını oluşturuyor fakat. LineageOs cihaz özel değişiklikleri yok o yüzden sevilmiyor olabildiğince saf halinde çekirdek ve rom üzerinde ektra bişey olmayan benim gözümdede pil boşaltma sorunu olan bir rom .
Benim favorim ; Aosip,Pixel Experience,Aicp,RR dir. Sıralamam en sevdiğimden en az sevdiğime doğrudur.Birde şu tema motorunu kaldırdılar substratum'a geçtiler bence hayal kırıklığı oldu.

Katılıyorum hocam. Tema motorunun kalkması kötü oldu, substratum ile uğraştırıyorlar insanları.

Berkdursun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Yigit
Cihazım
Xiomi Mi 6
Konular
18
Ben mi6 da lineage 15.1 kullanıyorum. Gayet güzel. Hiçbir problem yok. Stabil hızlı. Batarya çok iyi. 6 aaat ekran süresi aldığım zamanlar oluyor. Kamera zaten gcam kurulu. Videoda sorunlar olsa da fotoğraf da çok iyi. Video kullanmıyorum. Ayrıca tasarımı çok hoşuma gidiyor. Miui dan bu roma geçiyorum her defasında. Son olarak antutu dan en fazla 212k kusur puan aldı.
Hocam hangi gcami kurdunuz acaba

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Kesinlikle haklısınız. CyanogenThemeEngine efsaneydi...

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Evet gerçekten de CTM Yani theme Manager efsane idi. Ama Cm takımı dağıldıktan sonra bazıları yoluna LineageOS ile devam etti. Bazıları ise yolunu ayırdı. İşte en önemli nokta burası Cyanogenmod theme Manager tüm yazılım kodları bir elemena ait ve ve bu kişi artık bu takımda yok

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Evet gerçekten de CTM Yani theme Manager efsane idi. Ama Cm takımı dağıldıktan sonra bazıları yoluna LineageOS ile devam etti. Bazıları ise yolunu ayırdı. İşte en önemli nokta burası Cyanogenmod theme Manager tüm yazılım kodları bir elemena ait ve ve bu kişi artık bu takımda yok

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah ilerleyen zamanlarda buna benzer bir sistem görürüz...

Üst Alt