Eski ortamı yok dediğiniz gibi ama özellikleri halen yeterli benceEski stabilitesini , eski özelliklerini ve en önemlisi eski ortamını kaybettiğini düşünüyorum.
Cm 13'ten sonra bende etkisini yitirdiğini düşünüyorum hala en sevdiğiniz RR,XenonHD vs romların tabanını oluşturuyor fakat. LineageOs cihaz özel değişiklikleri yok o yüzden sevilmiyor olabildiğince saf halinde çekirdek ve rom üzerinde ektra bişey olmayan benim gözümdede pil boşaltma sorunu olan bir rom .
Benim favorim ; Aosip,Pixel Experience,Aicp,RR dir. Sıralamam en sevdiğimden en az sevdiğime doğrudur.Birde şu tema motorunu kaldırdılar substratum'a geçtiler bence hayal kırıklığı oldu.
Hocam hangi gcami kurdunuz acabaBen mi6 da lineage 15.1 kullanıyorum. Gayet güzel. Hiçbir problem yok. Stabil hızlı. Batarya çok iyi. 6 aaat ekran süresi aldığım zamanlar oluyor. Kamera zaten gcam kurulu. Videoda sorunlar olsa da fotoğraf da çok iyi. Video kullanmıyorum. Ayrıca tasarımı çok hoşuma gidiyor. Miui dan bu roma geçiyorum her defasında. Son olarak antutu dan en fazla 212k kusur puan aldı.
Kesinlikle haklısınız. CyanogenThemeEngine efsaneydi...Cm 13'ten sonra bende etkisini yitirdiğini düşünüyorum hala en sevdiğiniz RR,XenonHD vs romların tabanını oluşturuyor fakat. LineageOs cihaz özel değişiklikleri yok o yüzden sevilmiyor olabildiğince saf halinde çekirdek ve rom üzerinde ektra bişey olmayan benim gözümdede pil boşaltma sorunu olan bir rom .
Benim favorim ; Aosip,Pixel Experience,Aicp,RR dir. Sıralamam en sevdiğimden en az sevdiğime doğrudur.Birde şu tema motorunu kaldırdılar substratum'a geçtiler bence hayal kırıklığı oldu.
Evet gerçekten de CTM Yani theme Manager efsane idi. Ama Cm takımı dağıldıktan sonra bazıları yoluna LineageOS ile devam etti. Bazıları ise yolunu ayırdı. İşte en önemli nokta burası Cyanogenmod theme Manager tüm yazılım kodları bir elemena ait ve ve bu kişi artık bu takımda yok
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GoogleCamera_5.2.025-Final_fu24-16a.apkHocam hangi gcami kurdunuz acaba
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi