Rom LineageOS 20.0 Android 13 | AOSP

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

LineageOS 20.0 - UNOFFICIAL | Android 13.

• Android 13 vanilya yapısı
• UDFPS (parmak izi) çalışıyor

✓Gunluk kullanıma uygun, stabil LineageOS performansı.

Gapps olarak Android 12 Gapps'lari kullanabilirsiniz.

İndirme Linki;
Rom (Vanilla);

Firmware;

Magisk;

DFE;

Firmware, Rom, DFE ve kurmak istiyorsanız Magisk'i telefonunuza atin. TWRP moduna girin; Wipe> Advance Wipe kısmından Sistem, Data, Cache ve Dalvik Cache'yi seçip Wipe yapın.

İnstall Kısmına gelin, Önce Firmware sonra rom sonrasında DFE ve İsteğe bağlı olarak Magisk flashlayin.

Yükleme.islemi bittikten sonra TWRP ana sayfasına dönün Wipe kısmına girin, Format Data'yi seçin çıkan ekrana yes yazıp format Data işlemini başlatın. İşlem sonunda cihazınızı yeniden başlatın. Kurulum tamamlanmıştır.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Android 12 romları yeni yeni oturmuşken şimdi Android 13 romlar geldi. Android 13 romlar da oturmaya başlayınca Android 14 gelecek ve bu düzen yıllardır olduğu gibi böyle devam edecek sanırım :D

Furkan195

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
7
İnsanlar çatır çatır cihazlar için güncel ROM çıkarıyor. Telefonu satan firmalar da git yeni telefon al diyor. En azından 2 sene bile doğru düzgün güncelleme vermekten aciz çalışıyorlar. Tam kanser olmalık iş yapıyorlar. Topluluk tarafından bu güzel cihaz için güncellemeler devam eder umarım. Teşekkürler bu arada.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Android 12 romları yeni yeni oturmuşken şimdi Android 13 romlar geldi. Android 13 romlar da oturmaya başlayınca Android 14 gelecek ve bu düzen yıllardır olduğu gibi böyle devam edecek sanırım :D
Android 12 romlar çoktan oturdu hocam, artık geliştirecek bir şey kalmadığında geliştiriciler F2FS, EROFS'a falan sarmaya başladı. Oturduğunda değil daha çok gelistirecek bir şey kalmadığında ve o anki durum uygunsa bir üst yazılıma geçiyorlar. Bir süredir gelişmeleri takip ediyordum, Lineage'nin a13 rom çıkarması demek (her ne kadar unofficial da olsa) android 13 güncellemelerinin kapıda olması demek.

Evolution X Android 13 denemelerine başladı bile Mi 9T'de.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
İnsanlar çatır çatır cihazlar için güncel ROM çıkarıyor. Telefonu satan firmalar da git yeni telefon al diyor. En azından 2 sene bile doğru düzgün güncelleme vermekten aciz çalışıyorlar. Tam kanser olmalık iş yapıyorlar. Topluluk tarafından bu güzel cihaz için güncellemeler devam eder umarım. Teşekkürler bu arada.
Orası öyle ama işte her markanın kendi stratejisi ne diyelim. Guncellemeler de devam edeceğe benziyor bazı romlar çoktan Android 13 denemelerine başladı bile.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
LOS a A13 gelmiş olması, LOS u baz alan Crdroid e de gelecek demek ve buda benim emektara tabiki yarayacak

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bende öyle düşünüyorum hocam zaten LOS'a 13 geldiğini görünce kullanmıyor olsam da sevinmiştim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Bizim Max3 geliştiricisi önümüzdeki hafta A13 çalışmalarına başlayacağını söyledi, heyecanla beklemedeyim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt