hocam lineage için söyledim ben zaten konu lineage konusu aynı şeyi söylüyoruz zatenBen lineage için sormuştum
SM-T532 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bl kilidi açıldıktan sonrası kolay twrp yükeyip sonra bu romu ve gapps dosyasını telefon hafızasına atıp twrpden flaşlayacaksın kolay işle onlar bl kildi bi açılsındaMerhaba bu romu nerden indirebilirim? Bootloader kiliti için başvueu yaptım. Sonrasında ne yapmam gerek bu konuları tam bilmiyorum da
Hocam onları araştırır öğrenirim kısaca twrp root mu oluyor? Ve telde sıkıntı çıksa unroot yapıp göndersem garantide sıkıntı okur mu?Bl kilidi açıldıktan sonrası kolay twrp yükeyip sonra bu romu ve gapps dosyasını telefon hafızasına atıp twrpden flaşlayacaksın kolay işle onlar bl kildi bi açılsında
Bu arada kilitten sonrası kolay demişin de hiçbirşey anlamadım sonrasını )Hocam onları araştırır öğrenirim kısaca twrp root mu oluyor? Ve telde sıkıntı çıksa unroot yapıp göndersem garantide sıkıntı okur mu?
Hocam bu romun mi5 için olanını link atabilirmisin bl kilidi açılınca yükleyeyim sıkıldm 4 saat ekran almaktanHocam Stock rom flaslarsiniz cihazınız garanti kapsamına girer tekrar bl kilidi açın gerisi çok daha kolay rom root işleri çok zor değil demek istiyorum yardımcı olurlar zaten