Yardım Lineage Ostan Miui ye donemiyorum

Limoncuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Arkadaslar merhaba ben suan mi 5s lineage son surum romundayim. Bugun miui proya gecmek istedim fakat telefonum acilmadi. Acilis ekraninda surekli kapanip acildi tekrar twrpden lineage kurdum. Bu romda hapsoldum kisacasi. Nasil bir yol izlemem gerek. Baska romlar da denedim daha once sorunsuz kurdugum ama olmadi.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Telefonunuza uygun Fastboot romu indirip, Mi Flash ile temiz kurulum yapın hocam . Daha sonra twrp işlerini yaparak Custom rom yüklersiniz.

Oyla:

Venain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
8
Telefonunuz TWRP giriyorsa, TWRP üzerinden dosyalarınıza girip telefonu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarda cihazınızdaki dosyaları TWRP açıkken görebiliyorsanız telefonunuzu önemli dosyalarınız varsa yedeklerini alıp formatlayın, tekrar cihazı TWRP açıkken bilgisayara bağlayıp geçmek istediğiniz romu (.zip) TWRP aracılığıyla cihazınıza yükleyip kurabilirsiniz.

Özellikle üstüne basarak belirtiyorum önemli dosyalarınız varsa yedek alın.

Oyla:

Limoncuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkur ederim. Suan telefonum lineageyi yeniden kurdugum icin acik. Oncelikle yedek aliyorum ardindan tamamen. Onceden twrpye dosya atamazdik elimde de mevcut otg kablosu yok bir problem olmaz degil mi tum telefonu sifirladigim zaman ?

Oyla:

Venain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
8
Tesekkur ederim. Suan telefonum lineageyi yeniden kurdugum icin acik. Oncelikle yedek aliyorum ardindan tamamen. Onceden twrpye dosya atamazdik elimde de mevcut otg kablosu yok bir problem olmaz degil mi tum telefonu sifirladigim zaman ?

Ottoman hocamın yazdığı gibi de yapabilirsiniz.

Dediğim gibi TWRP açıp öncelikle cihazınızı pcye USB kablosuyla bağlayıp dosyaların bilgisayardan görülüp görülmediğine bakın. Eğer dosyalar TWRP açıkken pcde görünüyorsa yedeklerinizi alıp telefonu TWRP üzerinden tamamen formatlayın. Sonrasında yüklemek istediğiniz rom'u cihaza TWRP açıkken aktarıp kurun.

Öncelikler TWRP açıkken bağlayıp kontrol edin.

Oyla:

Limoncuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Ottoman hocamın yazdığı gibi de yapabilirsiniz.

Dediğim gibi TWRP açıp öncelikle cihazınızı pcye USB kablosuyla bağlayıp dosyaların bilgisayardan görülüp görülmediğine bakın. Eğer dosyalar TWRP açıkken pcde görünüyorsa yedeklerinizi alıp telefonu TWRP üzerinden tamamen formatlayın. Sonrasında yüklemek istediğiniz rom'u cihaza TWRP açıkken aktarıp kurun.

Öncelikler TWRP açıkken bağlayıp kontrol edin.
Hocam zaten yeniden ayni romu kurdugum icin telefon suan acik. Rahat bir sekilde dosyalarimi yedekleyebilirim. Tesekkur ederim yanitiniz icin.

Oyla:

eflatun1987

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eflatun
Cihazım
mi max prime
Konular
2
Arkadaslar merhaba ben suan mi 5s lineage son surum romundayim. Bugun miui proya gecmek istedim fakat telefonum acilmadi. Acilis ekraninda surekli kapanip acildi tekrar twrpden lineage kurdum. Bu romda hapsoldum kisacasi. Nasil bir yol izlemem gerek. Baska romlar da denedim daha once sorunsuz kurdugum ama olmadi.
bir kaç kere benimde başma geldi.sorun twrpden kaynaklanmıştı.değiştirince rom kurulmuştu.

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Aynı sorunu bende yaşadım. Twrp sürümü değiştirmek işe yaramamıştı.
Bende ottoman hocamın dediği gibi sorunu çözmüştüm.

Oyla:

Limoncuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Öncelikle merhaba. Telefonun her şeyini sıfırlayıp tekrar kurmak işe yaramadı malesef. Şimdi Ottoman hocamın yazdığı şeyi deneyeceğim.

Edit : Şimdi Mi flash programıyla sitesinden indirdiğim fastboot rom ile flashlıyorum.
Bu siteden indirerek halletim sorunumu.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Siteyi başka bir arkadaşın başına gelirse diye koyuyorum.
Son Edit : Telefonum sorunsuz bir şekilde miui global rom ile açıldı. İyi geceler arkadaşlar.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt