Yardım Lineage OS telefon kapandı ekran gelmiyor.(Mİ5)

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Cihazı 2 gündür kullanıyorum, cihazı kullanırken kapandı gibi ekrana görüntü gelmedi. Birçok metodu denedim. Orjinal yazılım yüklesek mi açılır. Cihaz Mİ5 32GB. Global beta kullanıyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Hocam lineage osu yeni kurdum da navigasyon tuşları çalışmıyor sizdede böylemiydi?

Yok hocam çalışıyordu. Ayarlardan fn yada tuşlar kısmında navigasyon tuşlarını devre dışı bırak aktif mi kontrol eder misiniz ?

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Ak
Yok hocam çalışıyordu. Ayarlardan fn yada tuşlar kısmında navigasyon tuşlarını devre dışı bırak aktif mi kontrol eder misiniz ?
Aktif hocam bazen basıyor bazen basmıyor. Aktif olmasa hiç basmaz diye düşünüyorum. Bu arada şey sorcam ben lineageosu yüklerken hata vermişti bende zip dosyasında değişiklik yapmıştım forumdan ayarlayıp. Siz böyle birşey yapmışmıydınız acaba?

Oyla:

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Ak

Aktif hocam bazen basıyor bazen basmıyor. Aktif olmasa hiç basmaz diye düşünüyorum. Bu arada şey sorcam ben lineageosu yüklerken hata vermişti bende zip dosyasında değişiklik yapmıştım forumdan ayarlayıp. Siz böyle birşey yapmışmıydınız acaba?

Bende bir hata vermedi ama son sürüm iki kez kapandı, ikincisinde açılmadı artık. Bizde edl modda kararlı son sürümü kurduk :)

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Bende bir hata vermedi ama son sürüm iki kez kapandı, ikincisinde açılmadı artık. Bizde edl modda kararlı son sürümü kurduk :)
Açılmadı detken mi logosu falanda mı gelmedi acaba? Pil performansı çok iyi bu romda kalmayı düşünüyorum navigasyon tuşlarını çözersem

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Hocam telefonda lineage downloaderdiye program var ne işe yarar çözemedim baktınız mı hiç:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170402-005200.png
    Screenshot_20170402-005200.png
    323,8 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20170402-005145.png
    Screenshot_20170402-005145.png
    323,6 KB · Görüntüleme: 42
Oyla:

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Hocam telefonda lineage downloaderdiye program var ne işe yarar çözemedim baktınız mı hiç:)

Yok hocam zorunda kaldı birkaç saat uğraştım kurarken. Gapps yüzünden hatta, dahada geçmicem. Stabil değil çünkü.

Oyla:

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Açılmadı detken mi logosu falanda mı gelmedi acaba? Pil performansı çok iyi bu romda kalmayı düşünüyorum navigasyon tuşlarını çözersem

Yok ekran gelmiyor hiçbir şekilde, pc ye bağladığınızda aygıt yöneticisinde edl modunda bir qualcomm cihazı gözüküyor. ona mi flash la kuruyorsunuz yazılımı işte. Pil süresi iyi tabi. Miui özellikleri daha kullanışlı. Birde hala lineage de şarj seviyesi atlayarak iniyor. Bazı çeviriler hatalı. Hızlı şarjda ve kamera performansında 1-2 tık geride lineage.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Yok ekran gelmiyor hiçbir şekilde, pc ye bağladığınızda aygıt yöneticisinde edl modunda bir qualcomm cihazı gözüküyor. ona mi flash la kuruyorsunuz yazılımı işte. Pil süresi iyi tabi. Miui özellikleri daha kullanışlı. Birde hala lineage de şarj seviyesi atlayarak iniyor. Bazı çeviriler hatalı. Hızlı şarjda ve kamera performansında 1-2 tık geride lineage.
Anladım hocam

Oyla:

mbayindir1989

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MESUT
Cihazım
REDMİ NOTE 8 PR
Meslek
ÖĞRETMEN&KİMYAGER
Konular
1
arkadaşlar acil yardım bekliyorum lütfen birden ekran gitti ne yaptıysam gelmiyor usb yi de böyle görüyor :(

Oyla:
Üst Alt