Soru Lineage OS 14.1 Nougat Mi 5 İçin

Seymen342

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymen Abit
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
11
Arkadaşlar google da dolaşmadığım yer kalmadı LOS 15.1 Oreo rom'u dışında roma ulaşamadım elinizde LOS 14.1 Nougat Linki mevcut ise yardımcı olabilir misiniz ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayqilarimla cok tesekkur ederim bilgileriniz icon. Normalde ben miuiciyim ama uzun zamandir linege os kullanmadim ve bu sebebden miuiden ayrilib linege os deniyimlemek isderim yinede cokkkk saol hocam
Bu yazdıklarınızı keşke okumaz olaydım, büyük hayal kırıklığı yaşattınız bana...MIUI varken Saf Android e yakın rom yüklemek de neyin nesi oluyor?
Madem illaki yükleyeceksiniz o zaman [STABLE] [Official] MSM Xtended deneyin ve bana Dua edin..Linkini kendiniz bulursunuz artık...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Bu yazdıklarınızı keşke okumaz olaydım, büyük hayal kırıklığı yaşattınız bana...MIUI varken Saf Android e yakın rom yüklemek de neyin nesi oluyor?
Madem illaki yükleyeceksiniz o zaman [STABLE] [Official] MSM Xtended deneyin ve bana Dua edin..Linkini kendiniz bulursunuz artık...

Üstadım sizi hayal kırıklığına uğradım ugratamadim sebeb Codered hocam sagolsun link verdi ama yapamadım şuanda multiromdayim
Ben hatırlarsanız miyim 9.6.1.0 Stanley kullanıyorduk ama dün gece qarip olay oldu telefon donmaya falan başladı bende linege os roama gecdim ama yapamadım ve multiromda ikamet ediyorum ve hatalarını gormezden gelecegim sizin verdiğiniz rom araştırın bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatda resim atayım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-24-17-05-37-863_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-07-24-17-05-37-863_com.android.settings.png
    147,4 KB · Görüntüleme: 18
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstadım sizi hayal kırıklığına uğradım ugratamadim sebeb Codered hocam sagolsun link verdi ama yapamadım şuanda multiromdayim
Ben hatırlarsanız miyim 9.6.1.0 Stanley kullanıyorduk ama dün gece qarip olay oldu telefon donmaya falan başladı bende linege os roama gecdim ama yapamadım ve multiromda ikamet ediyorum ve hatalarını gormezden gelecegim sizin verdiğiniz rom araştırın bakacağım

Hatda resim atayım
Keşke Sayın Escobar1945 hocamın en son yapmış olduğu romu yukleseniz de rahat etseniz

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Keşke Sayın Escobar1945 hocamın en son yapmış olduğu romu yukleseniz de rahat etseniz

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Üstadım epic romu 3 gün önce kurmusdum ve bunu kesin söylüyorum ki epic rom gibi görselik olarak güzel 2 miui rom hala görmedim ama anlamadığım nednelerden dolayı donma kasma yaşadım mecbur stabil 9.6.1.0 gecdim dün oda ram yetmezliğinden Google klavye bir açılır açılmaz yaptı yinede bu yüzden Multi Roma gecdim şimdilik iyi herşey
Android 8.1 aosp ronlara şimdiye kadar kurmadim sebebi stabilliginden emin olmadim ama son dotos rom ve siz dediğiniz msm extendet rom beynimde ama kamera karanlık çekmesi ve sarı el feneri benim canımı sıkan konular maalesef

Ve hocam 2 ay oldu hic fastboot rom kurmadim telfonuma yalnizca twrp rom atdim sizce fasboot rom kurumlaiyimmi yoksa nezaman olur farketmezmi ?

Son düzenleme:
Oyla:

Seymen342

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymen Abit
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
11

Hocam ben mi 5'in 32 GB lık Lite versiyonunu kullandığım için MİUİ tabanlı romda 3 GB RAM de fazla boş alan olmuyordu Saflığından kaynaklı sanırım LOS 'da tertemiz şekilde ram sorunu olmadan kullanıyorum fakat MİUİ Tabanlı RAM sorunu yaşamayacağım akıcı ve temiz bir romunuz var ise kızgınlığınızı alıcak ise anında yükleyebilirim :P

Oyla:
Üst Alt