Yardım Lg v30 plus mı? Meizu 16th

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuipro 9.10.10
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Biliyorum miui formu ama bende mi6 kullanıom düşürdüm... O yüzden iyi niyetinize dayanarak konu acıyorum..
Lg v30 plus 128 gb
Meizu 16th 64gb
Lg ön kamera ve işlemci dısında meizudan üstün incellediğim kadarıyla..ve güncelleme anlamında..
Lg 4gb ram sp835 meizu sp845 6gb ram
Cok oyun oynamam ama 4gb dın dusuk oldugu ortada.. Lg sp835 olup 6gb ram olsa direk alıcaktım ama 4gb ram olması düşündürüyor beni..
V30plus secme sebebim büyük indirim var 16thden daha ucuz
Kararım ne olmalı?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hayırlısı ile bir telefon alsaydınız giggle~~

Meizu işlemcisinden dolayı önde... Ama 3 bin mah yeter mi bilemem...

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Hayırlısı ile bir telefon alsaydınız giggle~~
Hocam bütçe belli..bir telde ilk baktıgım şey işlemci sp kullanmalı ve ram i.para olda suan tabıkı tercihler belli ama..bütçe belli birinin bitarafı iyi diğerinin diğet tarafı kararsız kalıyor insan.meizu 16th arastırdım beta çin romda root var türkçe yok..globalda root yok..custom romlar yok..ama işlemci canavar.. lg ye bakıom hersey süper tek kaybetttiği nokta işlemci ve ram..işlemci sp835 güzelde ram 4..mi6 kullanıom işlemcş sp835 6gb ram..lg de böle olsa kesin alıcam
Mi6 6 ram var 3.9 bos ram kullanıom..lg nin 4 ram 2 si bostur buda üzer beni kullanımlarda

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Biliyorum miui formu ama bende mi6 kullanıom düşürdüm... O yüzden iyi niyetinize dayanarak konu acıyorum..
Lg v30 plus 128 gb
Meizu 16th 64gb
Lg ön kamera ve işlemci dısında meizudan üstün incellediğim kadarıyla..ve güncelleme anlamında..
Lg 4gb ram sp835 meizu sp845 6gb ram
Cok oyun oynamam ama 4gb dın dusuk oldugu ortada.. Lg sp835 olup 6gb ram olsa direk alıcaktım ama 4gb ram olması düşündürüyor beni..
V30plus secme sebebim büyük indirim var 16thden daha ucuz
Kararım ne olmalı?

Eğer rom-root işlerine meraklıysanız yada ilerde bir gün bende romlanırım diyorsanız direk lg seçeneğini eleyin hocam. Türkiye cihazlarında bootloader açılamıyor.

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Eğer rom-root işlerine meraklıysanız yada ilerde bir gün bende romlanırım diyorsanız direk lg seçeneğini eleyin hocam. Türkiye cihazlarında bootloader açılamıyor.
Yok hocam rom rootu hallederim..işlemciyi ve rami soruyorum ben..bide bi ara lg panellerde sorun vardı devam edıyormu acaba

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
V30 kullandim cihazin termal durumu pek iyi değil oynadiğim oyunlar pubg wotblitz ve cod mobile başlarda iyi oynatiyor ama 10-15 dk sonra performansi baya dusuyor özellikle wotblitz oynuyorsaniz cinnet geçittirir adama oyun oynamayacaksaniz günlük kullanimda oldukça iyi bir cihaz birde piyasada satilan v30lar ya teşhir oluyor yada tamir gormus cihazlar oluyor benim aldiğim v30 un ekrani tamir gormus hoparlorde bozuktu alacaksaniz illa bunlara dikkat edin kazik yemeyin

veliazak

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Oyun oynamam, telefona çok yüklenmem ve LG'yi çok beğenmiştim. Bu standartlarda tavsiye ederim çok şık tasarımı var, işlemci sayesinde batarya da günü çok rahat çıkarıyor.