Mod LG G3 Klavye [KitKat]

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
RE: LG G3 Klavye [Mod]

Lg denemedim. Deneyip yazarsan daha sonra kullanmak isteyenlere  yardımcı olmuş olursun

firewallgeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi4 Lte
Konular
0
Hocam merhaba. Öncelikle paylaşımınız için tşk ler. G3 kullanırken bu klavyeye baya alışmıştım başka klavyeleri bi türlü kullanamaz oldum ve bu paylaşımı görünce çok mutlu olmuştum ama klavyeyi dediğiniz gibi yükledim yalnız açılmadı, sorun neyden kaynaklanıyordur.
Telefonum Mi4 Lte - Miui 7.1.1.0 Ayrıca global roma bu gün geçtim daha önce Developer romu vardı onda da denemiştim yine aynı hatayı veriyordu. :(

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-01-08-16-35-26_com.lge.ime.png
    Screenshot_2016-01-08-16-35-26_com.lge.ime.png
    61,4 KB · Görüntüleme: 29

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hocam merhaba. Öncelikle paylaşımınız için tşk ler. G3 kullanırken bu klavyeye baya alışmıştım başka klavyeleri bi türlü kullanamaz oldum ve bu paylaşımı görünce çok mutlu olmuştum ama klavyeyi dediğiniz gibi yükledim yalnız açılmadı, sorun neyden kaynaklanıyordur.
Telefonum Mi4 Lte - Miui 7.1.1.0 Ayrıca global roma bu gün geçtim daha önce Developer romu vardı onda da denemiştim yine aynı hatayı veriyordu. :(
Ben denediğim zamanlar sorun yoktu. Denemeyeli de uzun zaman oldu belki uyumsuzudur

Reqrt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
MI 4
Konular
3
Türkçe qwerty istiyorsanız Fleksy indirin iphone klavyesi gibi kullanışlı :)

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11

sen bu kadarına ulaşmışsın bn de hiç yüklenmedi 7.1.1.0 var bende de
ama sundan süpheleniyorm g2 klavye vardı bnde belki çakışma felan olmuş olabilir

Üst Alt