LG G3 BEYAZ 16 GB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
arkadaşlar lg g3 ümü istemeyerek satıyorum, nakde ihtiyacım var. cihaz iki aylık olup, beyaz 16gb dır. Estetik ve donanımsal olarak hiçbir kusuru yoktur, sürekli ekran koruyucu ve kılıfla kullanılmıştır. kutusu faturası herşeyi tamamdır. 
yanında orjinal quickcircle case beyaz ve mıknatıs aparatı, teknosadan alınma orjinal siyah kılıf ve spigen kılıf yanında hediye verilecektir. 
Hediyeler için ayrıntı: 

Fiyat Hepsi için: 1.600-TL
ayrı ayrı satılmayacaktır.

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
RE:

telefonun kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama söylemek istediğim 2 önemli nokta var
1. si bu fiyata zaten sıfır 16gb g3 bulunabilir(hemde istenilen renkte)
2. si 16gb lık model uzun süreli kullanış açısından pek avantajlı değil . Çünkü ortalama bir yıl sonra 2k oyunlar çıkacak ve 16gb lık modeldeki 2gb ram bunu desteklemeye yetmeyecek buda kullanıcıların canını sıkacak...

Fiyatı biraz daha düşük tutarsan daha kolay satabilirsin...

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: LG G3 BEYAZ 16 GB

WaTCHMaN pid=9044 dateline=1410096228' Alıntı:
telefonun kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama söylemek istediğim 2 önemli nokta var
2. si 16gb lık model uzun süreli kullanış açısından pek avantajlı değil . Çünkü ortalama bir yıl sonra 2k oyunlar çıkacak ve 16gb lık modeldeki 2gb ram bunu desteklemeye yetmeyecek buda kullanıcıların canını sıkacak...

1.600 tl ye bulduğun tr garantili olmayacak. yanında verdiğim hediyelerin de değerini düşünün derim. quickcircle klıf orjinal 100 tl, spigen orjinal kılıf 52 tl orjinal mıknatıs spigen 30 tl, orjinal lg kılıf 35 tl.
2 aylık cihaz. 22 ay daha garantili. 
1 yıl sonraki oyunlar için haklısınız onlar için şimdiden yapabileceğim bir şey yok.
kaldıki bugün 2k ekran çıkartmış kaç telefon var ve gerçek anlamda 2k oyun performansı için g3 32gb da yetmeyecek. şu anda sadece snapdragon 805 2k desteği sunacak oyunlar için.snapdragon 805 li telefon var mı piyasada ?

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35

sinilker' Alıntı:
WaTCHMaN pid=9044 dateline=1410096228' Alıntı:

1.600 tl ye bulduğun tr garantili olmayacak. yanında verdiğim hediyelerin de değerini düşünün derim. quickcircle klıf orjinal 100 tl, spigen orjinal kılıf 52 tl orjinal mıknatıs spigen 30 tl, orjinal lg kılıf 35 tl.
2 aylık cihaz. 22 ay daha garantili.
1 yıl sonraki oyunlar için haklısınız onlar için şimdiden yapabileceğim bir şey yok.
kaldıki bugün 2k ekran çıkartmış kaç telefon var ve gerçek anlamda 2k oyun performansı için g3 32gb da yetmeyecek. şu anda sadece snapdragon 805 2k desteği sunacak oyunlar için.snapdragon 805 li telefon var mı piyasada ?

note 4 - lg g3 cat6 ve s5 LTE-A var :)

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
sağolun bende bunu söylemek istemiştim. saydiklarinizin hiçbiri şu an ülkemizde satışta değil.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17

arkadaşlar sadece cihaz için fiyatım 1500 tl dir. hediyesiz hali.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17

arkadaşlar satış iptal. ürünün altında mikrofon girişinde haftasonu bir çatlak gördüm. sanırım bir çok kullanıcı da böyle bir sorun varmış. ürünü garantiye göndereceğim.
çatlak sorunu aşağıdaki sitede görülebilir. lg g3 çatlama sorunu diye aratılırsa daha çok veri bulabilirsiniz.
http://www.yenitablet.com/blog/lg-g3-mikrofon-girisinde-catlak-sorunu/

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
arkadaşlar konuya kimse bir şey yazmamış ama ben yine de bilgi vereyim. ürünü garantiye göndemiştim sıfır, açılmamış kutulu bir lg g3 ile değişim onaylanmış.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17

arkadaşlar merhaba tekardan,
03.07.2014 tarihinde almış olduğum lg g3 ü 02.10.2014 tarihinde servise gönderdim altında oluşan çatlaktan ötürü. LG Türkiye, ürün bire bir orjinali (sıfır yeni kutulu ve imei li ürün) ile değiştirdi. şu an elimde en son versiyon lg g3 var. 0 kutu sadece telefonun bataryası takıldı çalışıp çalışmadığı, ölü piksel olup olmadığı kontrol edildi. çalışıyor  ve ölü piksele rastlanamamıştır. kutusunda duruyor. sim kart takılmadı.
çalıştığım işyeri tarafıma akıllı telefon tahsis edeceğinden lg g3 ü satıyorum. bilginiz olsun ürün garantisi 03.07.2014 tarihi ile devam ediyor yani şu an için 20 ay daha LG Türkiye garantisi altında. ürünü sanalpazar da satışa çıkaracağım. ilgili linki ilerleyen zamanlarda yayımlarım. ürün fiyatı 1.500-TL dir. yanında orjinal 3 adet kılıf verilecektir. kılıflar;
http://www.lg.com/us/cell-phone-accessories/lg-CCF-345N-White-quick-circle-snap-on-folio-case   beyaz
http://www.teknosa.com/urunler/145054229/lg-g3-slim-hard-case-snap-black-kilif    siyah
http://www.spigen.com/lg-g3-case-ultra-hybrid.html   metal slate
http://www.spigen.com/brands/lg/lg-g3-magnetic-clip-for-original-quick-circle-case.html?color=Magnetic+Clip

ürün imei durumu olduğundan alacak kişinin iyice düşünmesini ona göre karar vermesini isterim. ürün alındıktan sonra imei sebebiyle iade alınmayacaktır. almadan önce kontrol etmek istiyorum derseniz sinopta oturuyorum.
iyi akşamlar.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17

ürünün ilanı
http://www.sanalpazar.com/Lg-G3-Lg-Turkiye-Garantili-Sifir-Urun-16-Gb-Beyaz__isp34263678

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt