lg g2 miui rom Version: 4.6.4 (V5)

vtsserkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
güncellemeler gelmeye başladı en belirgin düzeltme kamera çekim yapıyor hemide süper hiç takılma yok yağ gibi kayıyor herşey tek eksiği türkçe dil yok yakında oda çıkar 

UYARI: Bu işlemler  azda olsa risk taşır. imail değişmesi gibi yada bric olup telefonunuz kullanılmaz hale gelmesi gibi sorunlar olabilir (şükür şimdiye kadar hiç başıma gelmedi )

Riski alıyorsanız yapın. Mesuliyet kabul etmem. 

Zaten işlemleri harfiyen yaptığınız sürece sorun da olmayacaktır.ve Rom yükleme öncesi KESİNLİKLE back up yapınız ki sonradan başınız ağrımasın. 
 Zaten hayat bir risk değilmidir ;)

Miui romu linki: 

http://en.miui.com/download-227.html

KK modified Baseband  linki:

https://cloud.mail.ru/public/b37f662d9c60/D802_EUR_KKMODEM_AOSP.zip

kurulumu :

1.Telefon rootlanmış ve [font=Verdana, Arial, sans-serif]recovery Philz touch  (Team win recovery)[font=Verdana, Arial, sans-serif]yüklenmiş olacak.
[font=Verdana, Arial, sans-serif] 
2. İndirdiğiniz Miui rom dosyasını telefona yükleyin.

3. Telefonu [font=Verdana, Arial, sans-serif]recovery modda açıp ilk başta wipe kısmını ordanda Advanced wipe'yi tıklayın.

4.Temiz yeni bir ROM yüklemek için Dalvik Cache,system,data,cache işaretleyip swipe to wipe yapın DİKKATT BURDA KESİNLİKLE İnternal Storage' seçmeyin  sakın yüklediğiniz romda silinir ve baya bir uğraşırsınız telefonu eski haline getirmek için .

5 Tekrar Team win recovery ana sayfasına dönün oradan İnstall'i tıklayıp yüklediğin miui romunu bulup  romu yüklemeye başlıya bilirsiniz . 

6. Kurulum sırasında google market ve uygulamarı için  GAPPS Seçiniz 

[font=Verdana, Arial, sans-serif]7.Sonra mutlaka bu basebantı aynı 5.madde yazıldığı gibi yükleyin 
8.Miui romunun  tadını çıkarın! :)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Cvp: lg g2 miui rom Version: 4.6.4 (V5)

hocam bir de yükleme anlatımı falan ekleseniz çok güzel olur bir çok arkadaş bilmiyordur diye düşünüyorum

vtsserkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HiddeNKinG pid=2662 dateline=1401976900' Alıntı:
hocam bir de yükleme anlatımı falan ekleseniz çok güzel olur bir çok arkadaş bilmiyordur diye düşünüyorum
Nasıl yüklendiğini madde madde yazdım umarım yardımcı olur..

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

vtsserkan pid=2748 dateline=1402081985' Alıntı:
HiddeNKinG pid=2662 dateline=1401976900' Alıntı:
Nasıl yüklendiğini madde madde yazdım umarım yardımcı olur..
Bİlmeyen arkadaşlar için olacaktır hocam elinize sağlık gerekten.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam burada mutlaka Recovery üzerinden backup alınması için uyarı yapılmalıdır. IMEI sıfırlaması, orjinal roma geri dönüş v.b. sıkıntılar için bu çok önemli. Bilindiği üzere Stok bazlı olmayan Custom romlar yüklenmiş cihazlara kdz rom yüklemek büyük sıkıntı.

Sent from my Nexus 7 using TapatalkPro

f1fullincz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0

Arkadaşlar merhabalar. ben de telefonuma miui yüklemek istiyorum. daha önce hiç root yapmadım veya başka rom kurmadım telefona. hala stock rom çalışıyor. ancak bilgisayarla ve telefonla aram iyidir. biri anlatırsa yapabilirim diye düşünüyorum. mesuliyeti de alıyorum tabi ki. bu anlamda lg g2 ye miui yükleyebilmem için en baştan hiç bilmeyen biri için anlatabilcek arkadaş var mıdır? detaylı bi anlatım olursa hatta belki resimli bir anlatım çok müteşekkir olurum. benden sonra başka arkadaşlara da yardımcı olacaktır kesinlikle. şimdiden teşekkür ediyorum böyle bi çalışma olursa

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25

LG 2 yi aldığımda yoktu beta olarak birisi çalışıyordu sırf bu yüzden 1600 e aldığım cihazı 7 gün sonra 1250 ye sattım mi3 getirttirdim. çok isabetli olmuş lg2 kullanan arkadaşlara

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Cvp: lg g2 miui rom Version: 4.6.4 (V5)

f1fullincz' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar. ben de telefonuma miui yüklemek istiyorum. daha önce hiç root yapmadım veya başka rom kurmadım telefona. hala stock rom çalışıyor. ancak bilgisayarla ve telefonla aram iyidir. biri anlatırsa yapabilirim diye düşünüyorum. mesuliyeti de alıyorum tabi ki. bu anlamda lg g2 ye miui yükleyebilmem için en baştan hiç bilmeyen biri için anlatabilcek arkadaş var mıdır? detaylı bi anlatım olursa hatta belki resimli bir anlatım çok müteşekkir olurum. benden sonra başka arkadaşlara da yardımcı olacaktır kesinlikle. şimdiden teşekkür ediyorum böyle bi çalışma olursa

Daha iyisi videolu anlatımı var. Aslında G2'ye Root yapmanın MIUI ile ilgisi yok gibi görünse de MIUI yükleyebilmek için gerekli olan Custom Recovery yükleyebilmek için Root gerekiyor. Bu nedenle burada da bununla ilgili konu açılabilir diye düşünüyorum. Ancak henüz vakit bulamadığım için konuyu açamadım. Sizden ricam Youtube'a girip chatin_62 diye arama yaptırın. Benim avatarım zaten tanıyacaksınız. Videolarım arasında hem JB hem de KitKat Rom'lar için hazırladığım videolar var. Onlara bakarak ve açıklamasında verdiğim linklerden dosyaları indirerek kolayca yapabilirsiniz. Custom Recovery yüklemek de artık çok kolaylaşmış. Ben hiç yüklemediğim için bunun videosunu çekemedim ama Android'in kaynağı olan xda forumda G2 bölümünden Auto Recovery adlı uygulamayı yükleyerek (aslında Google Play'de de vardı galiba bu uygulama, isterseniz önce Play'e bakın ve telefon modeliniz neyse D802 olur genelde, açıklamada desteklediğini görüp emin olun) basit bir şekilde Recovery yükledikten sonra wipe işlemleri ve ardından install menüleri ile kolayca yükleyebilirsiniz. Aynı şekilde yüklendiği için TWRP Recovery'den nasıl yükleniyor diye Nexus7 2013 bölümündeki MIUI yükleme videomu da izleyebilirsiniz.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

f1fullincz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0

chatin_62 pid=4125 dateline=1403814250' Alıntı:
f1fullincz pid=4075 dateline=1403767607' Alıntı:

Daha iyisi videolu anlatımı var. Aslında G2'ye Root yapmanın MIUI ile ilgisi yok gibi görünse de MIUI yükleyebilmek için gerekli olan Custom Recovery yükleyebilmek için Root gerekiyor. Bu nedenle burada da bununla ilgili konu açılabilir diye düşünüyorum. Ancak henüz vakit bulamadığım için konuyu açamadım. Sizden ricam Youtube'a girip chatin_62 diye arama yaptırın. Benim avatarım zaten tanıyacaksınız. Videolarım arasında hem JB hem de KitKat Rom'lar için hazırladığım videolar var. Onlara bakarak ve açıklamasında verdiğim linklerden dosyaları indirerek kolayca yapabilirsiniz. Custom Recovery yüklemek de artık çok kolaylaşmış. Ben hiç yüklemediğim için bunun videosunu çekemedim ama Android'in kaynağı olan xda forumda G2 bölümünden Auto Recovery adlı uygulamayı yükleyerek (aslında Google Play'de de vardı galiba bu uygulama, isterseniz önce Play'e bakın ve telefon modeliniz neyse D802 olur genelde, açıklamada desteklediğini görüp emin olun) basit bir şekilde Recovery yükledikten sonra wipe işlemleri ve ardından install menüleri ile kolayca yükleyebilirsiniz. Aynı şekilde yüklendiği için TWRP Recovery'den nasıl yükleniyor diye Nexus7 2013 bölümündeki MIUI yükleme videomu da izleyebilirsiniz.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

teşekkür ediyorum çok saolun 

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular