LG G2 D802 miui rom kuramıyorum

Tecno

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Arkadaşlar öncelikle selamlar aranızda yeniyim.miui kitkat tabanlı çoklu dil desteğine sahip rom çıkardı bilindiği üzere 0 kitkat stok rom üzerine full wipe işlemlerinden sonra kurulumu yapıyorum herşey normal fakat kurulum tamamlamak için dil secim ve birkaç küçük ayar yapma ekranında Türkçe seçimi yaptığımda telefon reset atıyor ve bu bi döngü haline geliyor bu problemi nasıl aşabilirim acaba?

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

secotks

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat Hakkı
Cihazım
LG2
Konular
0
Cvp: LG G2 D802 miui rom kuramıyorum

Tecno pid=6373 dateline=1406712930' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle selamlar aranızda  yeniyim.miui kitkat  tabanlı çoklu dil desteğine sahip rom çıkardı bilindiği üzere 0 kitkat  stok rom üzerine full wipe işlemlerinden sonra kurulumu yapıyorum herşey normal fakat kurulum tamamlamak için dil secim ve birkaç küçük ayar yapma ekranında Türkçe seçimi yaptığımda telefon reset atıyor ve bu bi döngü haline geliyor bu problemi nasıl aşabilirim acaba?
yüklediğiniz sürüm nedir?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: LG G2 D802 miui rom kuramıyorum

Tecno' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle selamlar aranızda yeniyim.miui kitkat tabanlı çoklu dil desteğine sahip rom çıkardı bilindiği üzere 0 kitkat stok rom üzerine full wipe işlemlerinden sonra kurulumu yapıyorum herşey normal fakat kurulum tamamlamak için dil secim ve birkaç küçük ayar yapma ekranında Türkçe seçimi yaptığımda telefon reset atıyor ve bu bi döngü haline geliyor bu problemi nasıl aşabilirim acaba?

İngilizce olarak kuruluma devam ettiğiniz problem oluyor mu? Olmuyorsa dil paketi ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Farklı bir sürüm yüklemeyi deneyin.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Tecno

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece bu problemi multi language roomlarda yaşıyorum, multi language roomda kuruluma devam ederken hangi dili seçersem seçeyim aynı problemle karşı karşıyayım fakat diğer normal sürümlerinde sıkıntı yaşamıyorum multi language farklı sürümler de demedim sonuç aynı.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu gece 4.09.12 multi romu yükledim. Home ekranı gelmiyor. Bildirim ekranında sorun yok. Ama launcher olmayınca bir anlamı yok.

Sorunu şöyle aştım. Dorimanx 7.5 kerneli yükledim. Şu an bir sorun görünmüyor. Ayrıntılı bir rehberi daha sonra hazırlayacağım.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Üst Alt