Rehber LG G Watch R Akıllı Saat =Unboxing=Kurulum=Güncelleme=

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben de buna vuruldum ya. :D :D :D 

Henüz daha Face olayına girmedim (Bu arada Face saatin arayüzü oluyormuş, bunu öğrendim). Ne arayüzler var (Ne yapalım dünyanın parasını verdim, böyle avunacağım) :D 
Uygulamalar kısmına da henüz bakamadım. Şu yoğunlukları üzerimden bir atabilsem. Her hafta bir etkinlik, her hafta bir etkinlik, yani resmen bunaldım.  

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
cantara' Alıntı:
Hocam bir süre yoğunluğunuz geçmese de olur bence. Daha faza inceleyip de boş yere masraf çıkarttırmayın şimdi :D

Valla doğru. Doğru söze ne denir  :D :D :D

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
Çetin hocam muhteşem olmuş,ellerine gözlerine sağlık.Ürünüde güle güle kullanın hayırlı olsun.Gerçekten çok harika bir ürün çıkarmış Lg,ayrıca Türkiyede bu fiyata da sahip olunamaz,burada daha pahalı olur.Bence bu paraya deymiş,tekrar iyi günlerde kullanın,hayırlı uğurlu olsun.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Çok teşekkür ederim @MGM Barut hocam. 
Burada gittigidiyor gibi yerlerde 900-1000TL civarlarındaydı. Ayrıca genelde de kullanılmış ve birkaç günlük saatler di.
Bence parasının hakkını verecek bir saat değil. Böyle cihazlara 100-150$ üzerinde para vermenin yanlış olduğunu gördüm.
Gerçi şu da var. Ben saat konusunda pek bilgili değilim. Askerde kullandığım Casio'nun dere-tepe banamısın demeyen asker saatinin ardından, birkaç yıl kullanıp, yaklaşık 15 seneden uzun bir süre önce de kaybettiğim yine Casio'nun pusulalı Kıble'yi gösteren saati sonrası hiç saat kullanmadım. Biraz önce gelen bir maildeki saatlere baktım, 700'den aşağıya saat yok. Aslında bunlar bayağı moralimi düzeltti. 

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Bende ciddi ciddi akilli saat almayı düşünüyorum, sanırım modelinde buldum. Pebble steel siyah çelik kayislisi 220$civari :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt