Letv le max 2 miui8 rom Türkçe'leştirme yardım

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Merhaba arkadaşlar ,

Çin forumunda bulduğum LeTV X820 Lemax 2 miui 8 rom u denedim telde gayet stabil şekilde çalışıyor fakat jbart la denememe rağmen bir türlü rom u Türkçe yapamadım . Daha doğrusu rom Türkçe oluyor sanırım fakat alttaki dosyalarda sanırım türkçeleştirme sırasında hata veriyor ve rom u yükleyince tel açılmıyor . Tekrar çinçe-ingilizce rom u yüklüyorum tel normal açılıyor ....Eğer bu işten iyi anlayan arkadaşlar varsa bi el atsınlar şu cihazı biraz daha iyi bi hale getirelim ....Teşekkürler ....
le_x2_compile_errors
1. SmsExtra.apk
2. ThemeManager.apk
3. miui.apk
4. miuisystem.apk
5. framework-ext-res.apk
6. Browser.apk
7. Contacts.apk
8. Mms.apk
9. Settings.apk

Rom u denemek isteyenler için link :

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Merhaba arkadaşlar ,

Çin forumunda bulduğum LeTV X820 Lemax 2 miui 8 rom u denedim telde gayet stabil şekilde çalışıyor fakat jbart la denememe rağmen bir türlü rom u Türkçe yapamadım . Daha doğrusu rom Türkçe oluyor sanırım fakat alttaki dosyalarda sanırım türkçeleştirme sırasında hata veriyor ve rom u yükleyince tel açılmıyor . Tekrar çinçe-ingilizce rom u yüklüyorum tel normal açılıyor ....Eğer bu işten iyi anlayan arkadaşlar varsa bi el atsınlar şu cihazı biraz daha iyi bi hale getirelim ....Teşekkürler ....
le_x2_compile_errors
1. SmsExtra.apk
2. ThemeManager.apk
3. miui.apk
4. miuisystem.apk
5. framework-ext-res.apk
6. Browser.apk
7. Contacts.apk
8. Mms.apk
9. Settings.apk

Jbart Miu 8 türkçe çeviri yapmiyor maalesef bende rus multirom me sitesinden hennessy mtk cihazım için Miu 8 6.9.29 sürümünü jbart ile çevirmeye çalıştım olmadı.. System_fremawork_framework res Apk yi açtım kontrol ettim türkçe dil dosyası eklenmemisti yada ben bulamadım.. Konu ile ilgili çözüm varsa bende öğrenmek isterim teşekkürler...

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
jbart üzerinde Miui 8 seçeneği var ama ona rağmen sadece Türkçe dil çevirisi yapmıyorsa bilmiyorum . Peki hal böyleyken multilanguage miui8 romları nasıl yapıyorlar acaba bilgisi olan?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
jbart üzerinde Miui 8 seçeneği var ama ona rağmen sadece Türkçe dil çevirisi yapmıyorsa bilmiyorum . Peki hal böyleyken multilanguage miui8 romları nasıl yapıyorlar acaba bilgisi olan?

Patchrom programları var.
Jbart bu uygulamalara hata veriyorsa, forumda APKTOOL KULLANIMI konum mevcut. Onu okuyun sonra Jbart ile yeniden deneyin.

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
valla bir türlü beceremedim . bahsettiğiniz dosyaları linkteki rom üzerinden alıp türkçeleştirecek şekilde verebilirseniz çok makbule geçer . bu tarz işler gerçekten bilmeden yapılmıyor... kolay gelsin..

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba arkadaşlar ,

le_x2_compile_errors
1. SmsExtra.apk
2. ThemeManager.apk
3. miui.apk
4. miuisystem.apk
5. framework-ext-res.apk
6. Browser.apk
7. Contacts.apk
8. Mms.apk
9. Settings.apk

Dünkü gönderdiğiniz linkteki romu indirdim. Yukarıda verdiğiniz birçok uygulamada Trükçe dil ekli olduğunu gördüm.
Sizin apk 'ları toplayamama sebebiniz "res" klasörü içindeki "godzilla" kelimesi içeren klasörlerdir. bunları geri toplarken silmeniz gerek. Bu klasörleri Xiaomi.Eu sitesi kullanıyor. Romda oradan portlanmış.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Dünkü gönderdiğiniz linkteki romu indirdim. Yukarıda verdiğiniz birçok uygulamada Trükçe dil ekli olduğunu gördüm.
Sizin apk 'ları toplayamama sebebiniz "res" klasörü içindeki "godzilla" kelimesi içeren klasörlerdir. bunları geri toplarken silmeniz gerek. Bu klasörleri Xiaomi.Eu sitesi kullanıyor. Romda oradan portlanmış.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yani bu hata veren uygulamaları tek tek jbart ile açıp içinden bu dosyaları silip tekrar paketleyip rom a atmak mı gerekiyor yanlış anlamadıysam ?

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
dosyaları decompile yapıp içlerinden bahsettiğin dosyaları siliyorum fakat tekrar geri compile yapmıyor dosyayı

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
dosyaları decompile yapıp içlerinden bahsettiğin dosyaları siliyorum fakat tekrar geri compile yapmıyor dosyayı
yani bu hata veren uygulamaları tek tek jbart ile açıp içinden bu dosyaları silip tekrar paketleyip rom a atmak mı gerekiyor yanlış anlamadıysam ?

Hata verenleri Tek Tek yapabilirsiniz. Sonra ROM Zıp dosyasında hangi dizindeyse oraya atmanız gerekiyor.
Geri toplamiyorsa APKTOOL ile Framework dosyalarını oluşturmadığınız için veya APKTOOL sürümü eski olduğu içindir.

Oyla:

Toprak Ömer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Letv x900
Konular
0
Selamlar benim letv x900 cihaz da ses var görüntü yok ve mavi ışık yanıyor sorunun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı acaba

Oyla:
Üst Alt