Yardım Lenovo P2 titreyip kapanıyor.

tahsiniri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahsin
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock
Telefon Modeli
Lenovo P2
Bootloader Kilidi
Açık
Dün magisk managerdan magisk i yüklemek istemiştim normal bir şekilde yükleniyordu. Reboot dedikten sonra telefonum uzun bir şekilde titreyip kapandı.
Şuan sadece TWRP menüsüne erişebiliyorum. Daha önce hiç rom atmadım. Telefonuma erişimim sıfır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Peki bootloader aracılığı ile yazılım yükleme şansınız varmı varsa öyle deneyin

Oyla:

tahsiniri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahsin
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
Peki bootloader aracılığı ile yazılım yükleme şansınız varmı varsa öyle deneyin
onu nasıl yapabilirim bootloaderdan twrp yüklemeyi denedim olmuyor. cihaz brick olmuştur diye korkmaya başladım

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hocam şimdi şöyle bişey xiaomi de bootloader a girerse bu dediğim yöntemle yükleme yapılabilir yanınız daha önce hiç lenovo cihaz kullanmadım sizin kullandığınız cihazında illaki bir forumu vardır öyle yerlerde bir araştırma yapın. Baktiniz hic olmuyor Zenex hocama bir danışın derim

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
cihazıma uygun bir twrpyi nasıl bulabilirim veya twrpden adb komutu ile nasıl yükleyebilirim.
bu işlerden pek anlamıyorum da
Hocam direk reboot menüsünden bootloader a alın.https://forum.turkdevs.com/konu/lenovo-p2-stock-romlar-fastboot.14612/ Ve buradaki yönerge üzerinden de cihazı kurtarın.Ayrıca cihaza birşey olmamıştı.TWRP olayına falan tekrar girişmede internetten magisk uninstaller zip indirip flashlayarak kurtulabilirdiniz ama şuan stock romun tekrar kurulması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu nasıl yapabilirim bootloaderdan twrp yüklemeyi denedim olmuyor. cihaz brick olmuştur diye korkmaya başladım
Hocam uyumsuz twrp ama sıkıntı yok cihaz sadece bootloop ve dediğim gibi fastboot üzerinden rom atarak kurtarabilirsiniz.

Oyla:

tahsiniri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahsin
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
tamamdır hocam sağolun müsait bir zamanda deneyeceğim.

Oyla:

tahsiniri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahsin
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
Hocam şimdi şöyle bişey xiaomi de bootloader a girerse bu dediğim yöntemle yükleme yapılabilir yanınız daha önce hiç lenovo cihaz kullanmadım sizin kullandığınız cihazında illaki bir forumu vardır öyle yerlerde bir araştırma yapın. Baktiniz hic olmuyor Zenex hocama bir danışın derim
Hocam direk reboot menüsünden bootloader a alın.https://forum.turkdevs.com/konu/lenovo-p2-stock-romlar-fastboot.14612/ Ve buradaki yönerge üzerinden de cihazı kurtarın.Ayrıca cihaza birşey olmamıştı.TWRP olayına falan tekrar girişmede internetten magisk uninstaller zip indirip flashlayarak kurtulabilirdiniz ama şuan stock romun tekrar kurulması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam uyumsuz twrp ama sıkıntı yok cihaz sadece bootloop ve dediğim gibi fastboot üzerinden rom atarak kurtarabilirsiniz.
sağolun biraz önce stock romu yükledim sorunsuz bir şekilde yükledim açıldı. teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt