miui 6.9.22 ilk mesaja eklendi.
Sd kartı dahili hafiza yapabiliyormuyuz. Birde ekran parlakligini sifira getirince ekran gidiyordu yeni güncel romda bu problem devam ediyormu.
Xposed modulü ile yapılıyor. Onu konuda ayrıca paylaşırım.
Parlaklık "0" yapınca dediğiniz sorun var. Neden sıfıra getirme ihtiyacı duydunuz?
Link.TL sorun var başka linke ekleme şansınız var mı ?
Ekledim.
Konu cok eksik daha fazla kullaniciya hitap etmek istiyoraniz turkce ve detayli bilgileri vermeniz gerekir bizim arkadaslarin sorunu burda basliyor konu acildiysa takip etmeniz gerekir sorunlari neler problemler neler dikkate almaniz gerekir sorulan sorulara cevap vermeniz gerekir. Ekran gorselleri olmasi gerekir nerelerde bug var sd kart olsun ekran parlakligi vs herseyin bilgisinin verilmesi lazim yani rom tanitimini iyi yapabilmeniz lazim
Dönüş için teşekkürler. Burası hariç 4 yerde daha paylaşıyorum. Bunun 2 tanesi yabancı forumlar.
Gördüğüm kadarıyla yabancılar geri dönüşte daha etkinler. İndirme sayılarına bakınca da bu kanıtlanıyor.
Türkiyede indirme oranı bir elin parmağını geçmiyor. Haliyle etkin olamıyorsunuz.
Özellikle yabancı dilde paylaşmak zorunda kalıyorum. Kaldı ki bu işi hobi olarak yapıyorum.
Bir işim ve ailem var. Ben olmasam da yapan başka kimse yok. Benim kullanım alışkanlıklarıma göre
düzenlediğim romu sizlerde kullanasınız diye paylaşıyorum. Ücrette talep etmiyorum.
Yabancılar arasında bile doğru dürüst güncelleme veren yok. Adamlardan sürekli nasıl yaptın? Bize de öğretirmisiniz mesajları alıyorum.
Sorunlara gelince, miui uzun süredir kullanıyorum. Belki en eski kullanıcısıyım. Bu kadar stabil sürüm kullanmadım.
SD kart bizim cihaz için problem ama xposed ile çözülüyor. Onun haricinde bir sorun (Benim için) ile karşılaşmadım.
Stock romda dahili hafızayı doldurup, cihazı kullanamayanlar birde bunu denesinler bakalım.