Yardım LeEco LeTv (TR dil Projesi)

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Arkadaşlar acaba Tr dil çevirileri var ama bunu roma gömecek kimse yok acaba bunun için yardım edebilir misiniz ?
Şuan en son 26s romu var çin romu içerisinde dil yok stock romların bunun için yardımcı olacak veya romun içine gömecek bir babayiğit var mı ?
Proje linki;

Ayrıca bir öneri LeEco için konu başlığı oluşturulmalı sitede Le max 2, cool1 ve pro 3 için mesela...

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam bende Leeco telefonlarıyla baya ilişki içerisindeyim ve en büyük sıkıntı Türkçe dil sıkıntısı. Coucoo rom lafını kullandım genelde ama onlar da tam Türkçe değil. Şu an 8 kişilik ailemde 4 leeco 4 xiaomi kullanıcısı var ve diğer leeco'lar şu anda miui rom yüklü dil sıkıntısı yüzünden. Bu işe el atacak kişi çok dua alacak.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende Leeco telefonlarıyla baya ilişki içerisindeyim ve en büyük sıkıntı Türkçe dil sıkıntısı. Coucoo rom lafını kullandım genelde ama onlar da tam Türkçe değil. Şu an 8 kişilik ailemde 4 leeco 4 xiaomi kullanıcısı var ve diğer leeco'lar şu anda miui rom yüklü dil sıkıntısı yüzünden. Bu işe el atacak kişi çok dua alacak.
Ben daha yeni aldım cihazımı aşırı memnunum ama dediğim gibi TR dil sıkıntısı custom rom'a itiyor sürekli LeEco firamsıyla iletişime geçtiler aslında ama distribitörümüz ülkenizde yok diye ekleyemeyiz demişler.Eui arayüzü gerçekten çok hoş bu arada son uygulamalar yeri aşırı mantıklı parmak izi okuyucu oldukça stabil çalışıyor mesela ama Tr dil yok ve bazı çince uygulamalar can sıkıyor.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam EUI rom Miui ile benziyor aslında biraz. Leeco gerçekten malzeme kalitesi olarak çok güzel, ses ve kamera olarak ta iyi gerçekten ama dil ve rom konusu sıkıntı işte. Ben le1s, letv le max[6.33 inç], leeco le2 ve leeco le max 2 kullandım özellikle letv max süper bir telefondu.Çin'de baya büyük bir marka leeco forması ama telefon işinden cekileceklerini duymuştum bir ara ve Le pro3 ten sonra telefon çıkaramazları da bunu doğrular gibiydi ama ABD de lansman yapmışlardı gecen yıllarda ve Hindistan'da baya bi popüler bunları düşününce cekileceklerine ihtimal vermek istemiyorum.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam EUI rom Miui ile benziyor aslında biraz. Leeco gerçekten malzeme kalitesi olarak çok güzel, ses ve kamera olarak ta iyi gerçekten ama dil ve rom konusu sıkıntı işte. Ben le1s, letv le max[6.33 inç], leeco le2 ve leeco le max 2 kullandım özellikle letv max süper bir telefondu.Çin'de baya büyük bir marka leeco forması ama telefon işinden cekileceklerini duymuştum bir ara ve Le pro3 ten sonra telefon çıkaramazları da bunu doğrular gibiydi ama ABD de lansman yapmışlardı gecen yıllarda ve Hindistan'da baya bi popüler bunları düşününce cekileceklerine ihtimal vermek istemiyorum.
Le max 3 çıktı çekileceğini sanmıyorum F/P olarak zuk serisi gibi direk büyük firmalarla aşırı uygun fiyatla yarışıyorlar inşallah çekilmezler çünkü 2-3 sene içerisinde telefon fiyatları arttığında baya satı rakamlarını artıracağını düşünüyorum

Toprak Ömer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Letv x900
Konular
0
Selam benim letv x900 cihazda ses var görüntü yok ve mavi ışık yanıyor sorun nedir bilen varmı acaba

Üst Alt