lcd ekran tamiri

durukusu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tayfur
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
arkadaşlar selam ;
reddmi note 3 , ekranı çatladı , ama telefon çalışıyor dokunmatiğinde bişey yok , istanbulda tamir ettirebileceğim bir yer bilenininz varmı , yardımlarınız için simdiden teşekkürler

yenfiz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 3
Konular
4
Merhaba kardesım ekranı tr de satılmadıgı ıcın cogu tamırcı çinden getirtmek ile ugrasmaz, ancak aliexpressden sen alıp tamırcıye taktırabılırsın ama ÖNEMLE tavsiyem sakın boyle bır hata ya düşme, redmi note 2 nin dokunmatıgını catlattık ve orjınale en yakın dokunmatık ekranı getırttık ama redmılerın ekranı cok ınce ve jelli oldugu ıcın sokulmesı cok zor, nıtekım ekran kırıldı ve onu da getırttık ve taktırdık, her sey guzel de dokunmatık hassasıyetı kesınlıkle orjınalı gıbı olmuyor, iki kere tıklamak zorunda kalıyorduk ve çok sinir bozucu, tavsıyem odur kı telefonu bu sekıl satın ve 100 tl fazla verın sıfırını alın... Bizzat başıma geldiği için, acizane tavsiyem budur...

durukusu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tayfur
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler tavsiyeleriniz için , ben genede çinde parça getirrip , şansımı denmek istiyorum ,artık gerisi şans

yenfiz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 3
Konular
4
teşekkürler tavsiyeleriniz için , ben genede çinde parça getirrip , şansımı denmek istiyorum ,artık gerisi şans
Ben seni uyardım, eger getirince taktırınca dokunmatık hassasıyetı azalınca moralın bozulmasını goze alarak getırt, ve sana getırtmeden oncekı tavsıyem, once dokunmatık ekranı telefoncuya sokturtmeden dokunmatık sıparısı verme, muhtemelen lcd ekran kırılırsa en azından ıkı kere ıs yapmamıs olursun, tek seferde lcd ekran sıparıs edersın.. getırtınce sonucu bıze de aktar ve aldıgın satıcıdan memnun kalırsan ısmını paylas, ıns gerek olmaz ama gerek olanlara rehber olur..

Üst Alt