Garanti kapsamından çıkar cihaz ve eğer bunu da göz önüne alıyorsan hemen olmaz 1 hafta falan bekletirGarantili bir video tarzı birşey atarsan hocam hallederiz
Kral benim şuan antrenman var bi video tarzı birşey veya uzun ve detaylıca bir yazıyla anlatırmısın. Birde sorum bu özellik gelirmi gelirse ne zaman tahminiGaranti kapsamından çıkar cihaz ve eğer bunu da göz önüne alıyorsan hemen olmaz 1 hafta falan bekletir
Hocam öncelikle bootloader kilidini açmanız lazım bu da dediğim gibi garanti kapsamından çıkarır açmak istiyorum diyorsanız da verileriniz sıfırlanır ama illa yapacağım diyorsanız da önce bunu yapın var 1 hafta sorna bu başlık altına yazın bootloader kilidini açtıktan sonrası kolay iş zaten linki bırakıyorumKral benim şuan antrenman var bi video tarzı birşey veya uzun ve detaylıca bir yazıyla anlatırmısın. Birde sorum bu özellik gelirmi gelirse ne zaman tahmini
Hocam bootloader kilidini açtınız mıKral benim şuan antrenman var bi video tarzı birşey veya uzun ve detaylıca bir yazıyla anlatırmısın. Birde sorum bu özellik gelirmi gelirse ne zaman tahmini