Soru Launcher Yüklemek Zararlı Mıdır

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle ben sıradan bir android kullanıcısıyım öyle çok bir bilgim yok bugün a2 lite sipariş verdim bu benim ilk saf android telefonum daha önce samsung s3 ve lg g3 kullandım. Android p çıkana kadar launcher Yüklesem bir zararı olur mu ve sizce bu saf android iyi midir?

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Telefonun hızını düşürüyor mu peki ?
Aksine doğru kullanım da hızlandırır
Android 9'u elbet alacak cihaz fakat ne zaman olduğu belirsiz. Geekbench genelde cihaz performans testleri ile bilinir. Bunu paylaşıyorlarsa bi bildikleri vardır. Benim tahminim bu sene bitmeden 9 gelir hocam.
A2 lite için 2019un ilk 3 ayı diyorlar tam bir tarih yok umarım daha kısa sürede tüm cihazlara gelir. Açıkçası beni pek heyecanlandırmadı

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
Aksine doğru kullanım da hızlandırır A2 lite için 2019un ilk 3 ayı diyorlar tam bir tarih yok umarım daha kısa sürede tüm cihazlara gelir. Açıkçası beni pek heyecanlandırmadı

En Azından telefondaki sorunları çözse yeterli .Alttaki navigasyon tuşları ve bu çentik olayı duyduğuma göre bayağı rahatsız edici bir olaymış ve
android 9 da çözülceği söyleniyor

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
En Azından telefondaki sorunları çözse yeterli .Alttaki navigasyon tuşları ve bu çentik olayı duyduğuma göre bayağı rahatsız edici bir olaymış ve
android 9 da çözülceği söyleniyor
Navigasyon tuşları göreceli. Beni rahatsız etmiyor istenilirse 3. parti uygulamalar ile kaldırılabiliyor zaten. Onun dışında çentik konusuna nasıl bir düzenleme getirilecek anlayamadım çentikli olduğundan alınan bir cihaz sonuçta. Yazılım konusunda bazı sorunlar olduğu doğru ama basit şeyler mesela batarya yüzdesini aktif etsek bile gözükmüyor gibi. Ve kamera uygulaması çok vasat diyemesekte yazılımlarla düzeltilmesini bekliyoruz. Gereksiz kasma donma, pil performansında herhangi bir sorun vs yok. Elbette 9 un pozitif etkileri olacaktır hep birlikte göreceğiz

Oyla:

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
Navigasyon tuşları göreceli. Beni rahatsız etmiyor istenilirse 3. parti uygulamalar ile kaldırılabiliyor zaten. Onun dışında çentik konusuna nasıl bir düzenleme getirilecek anlayamadım çentikli olduğundan alınan bir cihaz sonuçta. Yazılım konusunda bazı sorunlar olduğu doğru ama basit şeyler mesela batarya yüzdesini aktif etsek bile gözükmüyor gibi. Ve kamera uygulaması çok vasat diyemesekte yazılımlarla düzeltilmesini bekliyoruz. Gereksiz kasma donma, pil performansında herhangi bir sorun vs yok. Elbette 9 un pozitif etkileri olacaktır hep birlikte göreceğiz

Telefonu daha bugün sipariş olarak verdim daha tam olarak görmedim ancak .Uzun bir süredir araştırıyorum ve insanlar sadece Tam Ekran Olmaması bu navigasyon tuşları çentikten dolayı kaynaklanan hatalar ve kameradan şikayet etmiş. Android 9 ile bu hataların giderileceği söyleniyor. Kamerayı da forumdaki arkadaşın google camera olayı ile çözmeyi düşünüyorum (kvk garantili. kvk yetkilisine garantinin gidip gitmeyeceğini sorduktan sonra) Bence Android 9 un tasarımı da oldukça hoş. İconları uygulamalar ile değiştirdik mi tam istediğim telefon gibi olucağını düşünüyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Telefonu daha bugün sipariş olarak verdim daha tam olarak görmedim ancak .Uzun bir süredir araştırıyorum ve insanlar sadece Tam Ekran Olmaması bu navigasyon tuşları çentikten dolayı kaynaklanan hatalar ve kameradan şikayet etmiş. Android 9 ile bu hataların giderileceği söyleniyor. Kamerayı da forumdaki arkadaşın google camera olayı ile çözmeyi düşünüyorum (kvk garantili. kvk yetkilisine garantinin gidip gitmeyeceğini sorduktan sonra) Bence Android 9 un tasarımı da oldukça hoş. İconları uygulamalar ile değiştirdik mi tam istediğim telefon gibi olucağını düşünüyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Umarım beğenirsiniz cihaz hakkında da soru işareriniz olmasın güzel tercih

Oyla:
Üst Alt