Soru Launcher Yüklemek Zararlı Mıdır

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle ben sıradan bir android kullanıcısıyım öyle çok bir bilgim yok bugün a2 lite sipariş verdim bu benim ilk saf android telefonum daha önce samsung s3 ve lg g3 kullandım. Android p çıkana kadar launcher Yüklesem bir zararı olur mu ve sizce bu saf android iyi midir?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Launcher sadece cihazın arayüzünde değişiklik yapar ve hiç bir zararı yoktur

MI 5s Miui Ms 8.10.25

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Nova launcher tavsiye ederim. Hafif bol özellikli ve icon var.

Oyla:

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun hızını düşürüyor mu peki ?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bu konularda pek bir bilgim yok kulaktan duyma bilgiler ve play store yorumlarından gördüklerim düşündürüyor sadece

Play Store yorumlarına hiçbir zaman aldırış etmeyin. Artık 7-8 yaşında çocukların elinde bile tablet, telefon var. Herkes her şeye yorum yapar oldu. Nova, Lawnchair gibi launcher'lar kurduğunuzda bir sorun yaşamazsınız.

Oyla:

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Play Store yorumlarına hiçbir zaman aldırış etmeyin. Artık 7-8 yaşında çocukların elinde bile tablet, telefon var. Herkes her şeye yorum yapar oldu. Nova, Lawnchair gibi launcher'lar kurduğunuzda bir sorun yaşamazsınız.
Haklısınız. Son bir sorum olucak Ben Android 9 u Aşırı derecede bir an önce gelmesini isteyen ve ne zaman geleceğini çok merak eden bir insanım Geekbench adlı site bunu sanırım duyurmuş daha önce a1 i paylaştığında android 9 a1 e çok yakın haberleri yapıldı. Peki Bu geekbench nedir ? Güvenilir midir ? Bu ne Demek oluyor söyler misiniz ? Okuduğum söz konusu iddaa

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Haklısınız. Son bir sorum olucak Ben Android 9 u Aşırı derecede bir an önce gelmesini isteyen ve ne zaman geleceğini çok merak eden bir insanım Geekbench adlı site bunu sanırım duyurmuş daha önce a1 i paylaştığında android 9 a1 e çok yakın haberleri yapıldı. Peki Bu geekbench nedir ? Güvenilir midir ? Bu ne Demek oluyor söyler misiniz ? Okuduğum söz konusu iddaa

Android 9'u elbet alacak cihaz fakat ne zaman olduğu belirsiz. Geekbench genelde cihaz performans testleri ile bilinir. Bunu paylaşıyorlarsa bi bildikleri vardır. Benim tahminim bu sene bitmeden 9 gelir hocam.

Oyla:

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
Android 9'u elbet alacak cihaz fakat ne zaman olduğu belirsiz. Geekbench genelde cihaz performans testleri ile bilinir. Bunu paylaşıyorlarsa bi bildikleri vardır. Benim tahminim bu sene bitmeden 9 gelir hocam.
İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. İyi Akşamlar.

Oyla:
Üst Alt