Yardım Launcher yüklemeden icon paket yüklemek

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Launcher yüklemeden icon paket yüklemek istiyorum ne yapmam gerek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Son düzenleme:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bölgeyi hindistan yaparak, tema mağazasında icon veya yazı tipi değiştirebilirsiniz. İconlarını beğendiğiniz bir temayı uygularken sadece simgeleri seçili yaparsanız temanın sadece simgeleri uygulanmış ve daha sonra kullanılmak üzere hesabınıza eklenmiş olur. Onun haricinde custom rom sürümlerinde istediğiniz paketi yükleyebliyorsunuz galiba. Ancak play marketteki hazır icon paketlerinden yüklemek için launcher şart.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgeyi hindistan yaparak, tema mağazasında icon veya yazı tipi değiştirebilirsiniz. İconlarını beğendiğiniz bir temayı uygularken sadece simgeleri seçili yaparsanız temanın sadece simgeleri uygulanmış ve daha sonra kullanılmak üzere hesabınıza eklenmiş olur. Onun haricinde custom rom sürümlerinde istediğiniz paketi yükleyebliyorsunuz galiba. Ancak play marketteki hazır icon paketlerinden yüklemek için launcher şart.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İnternetten indirdiğim ikon paketini uygulayabilirimiyim?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
İnternetten indirdiğim ikon paketini uygulayabilirimiyim?

Malesef miui arayüzü apk şeklindeki hazır paketleri desteklemiyor. Ancak Xiaomi'nin poco cihazlarında kullandığı oldukça stabil olan launcher'i kullanarak internetten indirdiğiniz yada play store üzerinden yüklediğiniz paletleri uygulayabilirsiniz.

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Malesef miui arayüzü apk şeklindeki hazır paketleri desteklemiyor. Ancak Xiaomi'nin poco cihazlarında kullandığı oldukça stabil olan launcher'i kullanarak internetten indirdiğiniz yada play store üzerinden yüklediğiniz paletleri uygulayabilirsiniz.
Ya kendi arayüzüne alıştığım için launcher kurmak istemiyorum ondan sordum direkt simge olarak ekleniyor mu diye

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Launcher yüklemeden icon paket yüklemek istiyorum ne yapmam gerek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Miui theme editor programı ile telefonunuzdan apk olarak indirdiğiniz icon paketlerini de değiştirebilirsiniz
bunu yaptığınız da da bazılarının değişmediğini görebilirsiniz bunum içinde root var ise mt manager programını tavsiye ederim onla root dizini içersinde data/system/theme/icons dizini altında png uzantılı istediğiniz apk nın adına göre manuel değiştirebilirsiniz
sonradan yüklenen veya sistemde olan bazı iconlar da data/system/theme_magic/customized_icons altındadır

değişiklikleri yaptıktan sonra sistemin uygulaması için yeniden başlatmanız gerekir

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Miui theme editor programı ile telefonunuzdan apk olarak indirdiğiniz icon paketlerini de değiştirebilirsiniz
bunu yaptığınız da da bazılarının değişmediğini görebilirsiniz bunum içinde root var ise mt manager programını tavsiye ederim onla root dizini içersinde data/system/theme/icons dizini altında png uzantılı istediğiniz apk nın adına göre manuel değiştirebilirsiniz
sonradan yüklenen veya sistemde olan bazı iconlar da data/system/theme_magic/customized_icons altındadır

değişiklikleri yaptıktan sonra sistemin uygulaması için yeniden başlatmanız gerekir
Telefon tr garantili olduğu için root atmadım, rootsuz yapabilrmiyim?

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
miui theme editor root yetkisi istemeyen bir program, seçtiğiniz herhangi bir tema üzerinde değişiklikler yaparak ( buna iconlarda dahil tabi) yeni bir tema oluşturuyorsunuz sonrada oluşturduğunuz temanın istediğiniz kısımlarını sisteme uyguluyorsunuz ( iconlar, yazı tipi, kilit ekranı vs) bunla değişiklik yapabilirsiniz ama yukarda belirttiğim gibi bazı simgeler sistemde değişmeyebilir ( 10 taneden 4 tanesi gibi)

deneyin olmazsa önceki iconlarınızı kullanırsınız

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
miui theme editor root yetkisi istemeyen bir program, seçtiğiniz herhangi bir tema üzerinde değişiklikler yaparak ( buna iconlarda dahil tabi) yeni bir tema oluşturuyorsunuz sonrada oluşturduğunuz temanın istediğiniz kısımlarını sisteme uyguluyorsunuz ( iconlar, yazı tipi, kilit ekranı vs) bunla değişiklik yapabilirsiniz ama yukarda belirttiğim gibi bazı simgeler sistemde değişmeyebilir ( 10 taneden 4 tanesi gibi)

deneyin olmazsa önceki iconlarınızı kullanırsınız
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt