Sohbet Laptop önerisi

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Hocam ağır oyunlar oynayacaksanız soğutması iyi modellere yönelin. Ben iş, okul için kullanacağım genellikle LoL gibi hafif oyunlarda takılırım derseniz taşıması kolay bir laptop almanızı tercih ederim. Seçimi ancak siz yapacaksınız o yüzden.

Oyun için:
HP ile aralarında %5'e yakın bir fark var (HP daha iyi). Bu da oyunlarda hissetmeyeceğiniz bir fark demek. Acer'in işlemci performansı daha yüksek olacaktır. Aynı laptopun Ryzen 5 içereni var onu da alabilirsiniz.
Üstteki arkadaşın önerdiği HP Gaming Book'a bakabilirsiniz. Ben arkadaşlarımın yaşadığı deneyimlerden dolayı Monster ve Dell'i burada tavsiye etmeyeceğim. Ama memnun kalanlar da var. Her markanın sorunları vardır. İstiyorsanız alabilirsiniz.

İş, Okul odaklı kullanım için:

Asus, Lenovo, HP gibi ses vb. konularda kaliteli donanımlar içeren markalar tercihiniz olursa memnun kalma ihtimaliniz artar.

Ultrabook:
Piyasasını takip etmediğim için öneri veremeyeceğim. :D

Edit: Bu arada en iyi F/P Monster diyen arkadaşlara Monster'den daha iyi modellerin piyasada olduğunu söylemek istedim. Üstte söylediğim oyun modelleri gibi...

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Ben dizüstü bilgisayar almayı önermiyorum. Bazı şeyleri yapamıyorsun. (Overclock, parça değişimi, sıcaklık konusu gibi)
İmkanlar ona elverişli malesef masaüstü kullanmam mümkün değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size önerim Abra A5 İ5 işlemcili olan model ile aynı fiyata sahip
Fakat GTX 1050 Tİ ekran kartına sahip HP Gaming Book önerebilirim.

Lakin Monster , resmi servis tarafından özelleştirebilme ve hızlı servis hizmeti imkânları ile daha erişelebilir bir marka.

Oturup tüm alternatifleri belirlemek , belirlenen alternatifler için sağlam araştırmalar yapmak , + ve - leri iyi tartmak ve öyle karar vermek gerektiğini düşünüyorum.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihazınız hayırlı olsun hocam :)

Performans ve uzun ömür açısından masaüstü bilgisayar en iyi tercih.

Lakin taşınabilirlik gibi sebeplerden dolayı
Çalışanlar ve ben gibi Üniversite öğrencileri için dizüstü bilgisayarlar her zaman birinci tercih olmaktadır.

Durumu buna göre değerlendirmek daha sağlıklı olacaktır bence :)
Eyvallah hocam saolasin hepsine bakmaya çalışıyorum anladığım kadariyla artı eksi yapıyorum. Servis olayını çok övdüler o yüzden monstera sıcak bakıyorum

Hocam ağır oyunlar oynayacaksanız soğutması iyi modellere yönelin. Ben iş, okul için kullanacağım genellikle LoL gibi hafif oyunlarda takılırım derseniz taşıması kolay bir laptop almanızı tercih ederim. Seçimi ancak siz yapacaksınız o yüzden.

Oyun için:
HP ile aralarında %5'e yakın bir fark var (HP daha iyi). Bu da oyunlarda hissetmeyeceğiniz bir fark demek. Acer'in işlemci performansı daha yüksek olacaktır. Aynı laptopun Ryzen 5 içereni var onu da alabilirsiniz.
Üstteki arkadaşın önerdiği HP Gaming Book'a bakabilirsiniz. Ben arkadaşlarımın yaşadığı deneyimlerden dolayı Monster ve Dell'i burada tavsiye etmeyeceğim. Ama memnun kalanlar da var. Her markanın sorunları vardır. İstiyorsanız alabilirsiniz.

İş, Okul odaklı kullanım için:

Asus, Lenovo, HP gibi ses vb. konularda kaliteli donanımlar içeren markalar tercihiniz olursa memnun kalma ihtimaliniz artar.

Ultrabook:
Piyasasını takip etmediğim için öneri veremeyeceğim. :D

Edit: Bu arada en iyi F/P Monster diyen arkadaşlara Monster'den daha iyi modellerin piyasada olduğunu söylemek istedim. Üstte söylediğim oyun modelleri gibi...
Saolasin hocam eline sağlık elbette çok marka var tek markada durmamak lazım bir süre tek tek takip edicem uzun zamandır düşük sınıf kullanıyorum artik oyun oynamakta istiyorum açıkçası malesef paraya kiymam gerekecek gibi duruyor

En iyi fiyat/performans laptopu monsterdir. Diger markalar ile arasında bariz fiyat farkı var
Reklamı çok iyi aslında garantisini de övdüler fiyat olarak bir şey diyemem pek takip etmedim piyasalari

gromp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Samsung S7
Konular
6
zor iş gerçekten ben de önerilere açığım :)

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Ben de bendekini yeni bir model almayı düşünüyorum, MSI mı daha verimli olur Monster mı?

Üst Alt