- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 13
Hocam ağır oyunlar oynayacaksanız soğutması iyi modellere yönelin. Ben iş, okul için kullanacağım genellikle LoL gibi hafif oyunlarda takılırım derseniz taşıması kolay bir laptop almanızı tercih ederim. Seçimi ancak siz yapacaksınız o yüzden.
Oyun için:
Üstteki arkadaşın önerdiği HP Gaming Book'a bakabilirsiniz. Ben arkadaşlarımın yaşadığı deneyimlerden dolayı Monster ve Dell'i burada tavsiye etmeyeceğim. Ama memnun kalanlar da var. Her markanın sorunları vardır. İstiyorsanız alabilirsiniz.
İş, Okul odaklı kullanım için:
Asus, Lenovo, HP gibi ses vb. konularda kaliteli donanımlar içeren markalar tercihiniz olursa memnun kalma ihtimaliniz artar.
Ultrabook:
Piyasasını takip etmediğim için öneri veremeyeceğim.
Edit: Bu arada en iyi F/P Monster diyen arkadaşlara Monster'den daha iyi modellerin piyasada olduğunu söylemek istedim. Üstte söylediğim oyun modelleri gibi...
Oyun için:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HP ile aralarında %5'e yakın bir fark var (HP daha iyi). Bu da oyunlarda hissetmeyeceğiniz bir fark demek. Acer'in işlemci performansı daha yüksek olacaktır. Aynı laptopun Ryzen 5 içereni var onu da alabilirsiniz.Üstteki arkadaşın önerdiği HP Gaming Book'a bakabilirsiniz. Ben arkadaşlarımın yaşadığı deneyimlerden dolayı Monster ve Dell'i burada tavsiye etmeyeceğim. Ama memnun kalanlar da var. Her markanın sorunları vardır. İstiyorsanız alabilirsiniz.
İş, Okul odaklı kullanım için:
Asus, Lenovo, HP gibi ses vb. konularda kaliteli donanımlar içeren markalar tercihiniz olursa memnun kalma ihtimaliniz artar.
Ultrabook:
Piyasasını takip etmediğim için öneri veremeyeceğim.
Edit: Bu arada en iyi F/P Monster diyen arkadaşlara Monster'den daha iyi modellerin piyasada olduğunu söylemek istedim. Üstte söylediğim oyun modelleri gibi...