- Adım
- Bülent
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 3
Seçtim hocam ama içindeki nvme SSD yi görmüyorusb ye rufus ile tekrardan yazmayi deneyin veya usb yi doğru boot edemiyor olabilirsiniz
boot menüsünü açıp usb yi seçtinizmi?
Geçiyor hocam, ama Windows kurulum ekranına geliyorm SSD yi görmüyorNormalde bu aşamada herhangi bir tuşa basarak geçmeniz lazım. Geçilmiyor mu? Flash belleğe ne ile yazdırdınız isoyu?
Hocam bios modunda da gözükmüyor mu ssd ?Seçtim hocam ama içindeki nvme SSD yi görmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçiyor hocam, ama Windows kurulum ekranına geliyorm SSD yi görmüyor
Bir deneyim hocam çok teşekkür ederimSSD yi görmediği kısımda SSD sürücüsünü önceden indirip elle tanıtacaksınız. Aşağıda anlatılmış.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
USB'E Windows'un kendi yükleme aracı ile Windows yazdırıp deneyin.Merhaba arkadaşlar
Laptopu yeni aldım. Ubuntu yüklü bir şeklide geldi. Bende Windows 11 atmak istedim. Flash belleğe yazdırdım ISO dosyasını taktım. Ön yüklemede hata alıyorum. Press any key to boot CD or DVD laptop i 7 12. Nesil
Uefi açık hocam
Yaptm hocam ama işte nvme SSD görmüyor sürücü dosyasını yukleycem dosya exe şeklinde indi Ubuntu da dosyayı ayiklayamadmUSB'E Windows'un kendi yükleme aracı ile Windows yazdırıp deneyin.