Yardım Lag sorunu

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Merhaba telefonu daha yeni aldım elime geçeli 11 saat kadar oluyor, büyük bir sevinç ve beklenti ile almıştım telefonu ancak epey bir lag (hafif kasma) yapıyor telefon.

Örneğin hearthstone gibi basit bir oyunda bile kartları seçerken kullanırken sürekli lag yapıyor veya google play'de gezerken aynı şekilde lag yapıyor bir çok inceleme izleyerek, okuyarak aldım telefonu tasarım olarak çok hoş ancak daha ilk günden iade düşünür durumdayım bu sorundan kimse neden bahsetmemiş benzer bir konuda okuduğum bir yorumda mui 9.6 da bu sorunun olduğu güncelleme ile düzeleceğini söylemişler sizlerin görüşü nedir lütfen yardımcı olun.

Bana özel bir durum değil oyun test videolarında görüyorum onlarda da lag yapıyor telefon.

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13
m10 dedigim miui 10 evet , miui 8 i genelde 9 a gore daha stabil buluyorlar o yuzden onu onerdim, mesela bende de mi5s var telefon 4 cekirdek ama m9 da 2 cekirdek kapali, m8 de hepsi acik ;-
m10 dediğin miui 10 değil mi eğer öyle bir önceki mesajında miui 8.5 yükle demişsin hangisini yüklemeliyim ?

Bu konuları detaylıca okuyabileceğim bir konu varsa linkini atar mısın sorularımın cevapları oralarda vardır belki şimdiden teşekkür ederim :D

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13

Oyla:

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5

Tekrar teşekkür ederim yardımların için belli ki yazılım kaynaklı sorun var telefonda umarım en kısa zamanda güncelleme gelir de çözülür ben dediklerine bakıp bir şeyler yaparım belki.

Oyla:

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13
Tekrar teşekkür ederim yardımların için belli ki yazılım kaynaklı sorun var telefonda umarım en kısa zamanda güncelleme gelir de çözülür ben dediklerine bakıp bir şeyler yaparım belki.
ayni romu mi flashla temizden kurarsan cozulur bence , denemekte fayda var bi kaybin olmaz

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hocam Kararlıdan betaya geçişte beklemeye gerek yok. Kilit açmak şart değil. Romu imdirmeniz yeterli. Anında geçebilirsiniz. Sadece verilirinizi yedeklemeyi unutmayın yeter. Telefon komple sıfırlıyor kendini çünkü.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Redmi 5 Plusların genelinde son güncellemeden bu yana kasmalar mevcut. Bir sonraki güncellemede büyük ihtimalle bu düzenlenmiş olacaktır.
Bir kaç gün beklerseniz güncelleme gelir. O güncellemeyi yapın eğer durum değişmez ise farklı roma geçmeyi düşünürsünüz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Redmi 5 Plusların genelinde son güncellemeden bu yana kasmalar mevcut. Bir sonraki güncellemede büyük ihtimalle bu düzenlenmiş olacaktır.
Bir kaç gün beklerseniz güncelleme gelir. O güncellemeyi yapın eğer durum değişmez ise farklı roma geçmeyi düşünürsünüz.

Konuya gelmeni bekliyordum teşekkür ederim :D
Epeydir redmi 5 plus kullanıyorsunuz sanırım önceden dediğim gibi sıkıntılar olmuyordu değil mi telefonda ?
Bir kaç gün içerisinde yeni güncelleme geleceğini nereden biliyorsunuz takip edebileceğim bir yer var mı acaba ?

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Konuya gelmeni bekliyordum teşekkür ederim :D
Epeydir redmi 5 plus kullanıyorsunuz sanırım önceden dediğim gibi sıkıntılar olmuyordu değil mi telefonda ?
Bir kaç gün içerisinde yeni güncelleme geleceğini nereden biliyorsunuz takip edebileceğim bir yer var mı acaba ?
Ara ara her modelde olabilecek basit bir sorun bu. Sık olan bir şey degil. Hatta ilk defa oluyor.
Takip edebileceğiniz bi yer yok. Bazı arkadaşlara güncelleme gelmiş oradan biliyorum yoksa bana özel haber gelmiyor

Oyla:

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Ara ara her modelde olabilecek basit bir sorun bu. Sık olan bir şey degil. Hatta ilk defa oluyor.
Takip edebileceğiniz bi yer yok. Bazı arkadaşlara güncelleme gelmiş oradan biliyorum yoksa bana özel haber gelmiyor

Acaba güncelleme alan arkadaşlarda sorun çözülmüş mü bilginiz var mı ?

Oyla:
Üst Alt