Uygulama L Speed (ROOT) Cihazınızı Performans'dan Uçurun

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
MIUI Bazlı mı? Yoksa aoso bazlı mı?
Miui bazlı cihazlarda da kullanabilirsiniz. Cihazınız rootlu olması ve Android versiyonu en düşük 4.0.3 olması gerekmektedir. Bunları sağlayan her cihazda kullanılabilir

MI 5s Eu Beta 9.2.21

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Magisk Rootu görmüyor hocam çok denedim. SuperSU root atsam görür mü? Yoksa direk magisk üzerinden izin vermek mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılıyor?

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27

Magisk Rootu görmüyor hocam çok denedim. SuperSU root atsam görür mü? Yoksa direk magisk üzerinden izin vermek mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılıyor?
Hocam. Bende de bazen böyle sorunlar oluyor magisk kaldırıp tekrar yüklüyorum suanlik tek bildiğim çözüm. Bu

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam emeğinize sağlık ama bu tür programlar beraberinde başka sorunlar getirir diye çekiniyorum, en basitinden bildirim alamama gibi, artı max 2 biliyorsunuz zaten performansı ve şarj süresi yüksek bir telefon, yani daha fazla ne kadar hızlanır bilemiyorum. Web sayfaları hızlı açılıyor, kasma donma yok, stabilizasyon çok iyi, menü geçişleri hızlı vs. Artı uzun ekran süresi. Kusura bakmayın şevkinizi kırmak istemiyorum ama düşüncem bu.
L Speed ROOT'lu cihazlarda kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
İçinde; İnternet Geliştirmeleri'nden tutun;
Kernel ayarları
Pil Optimizasyonu
CPU Geliştirmeleri
RAM Geliştirmeleri
Bulunan çok yararlı bir uygulamadır.
Hiç uğraşmam ayarlamaları derseniz internet de kolay bir araştırma ile cihazınıza uygun profil ekleyebilirsiniz/bulabilirsiniz

Mi Max 2 için kullandığım profil:

XDA Konu linki

Google Play Linkine;

APK olarak indirmek isterseniz;
ulaşabilirsiniz.

İyi kullanımlar.:):)
İlk Konum yanlışım oldu ise mahzur görün
Teşekkürler.angel~~angel~~

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dagfaresi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Hocam emeğinize sağlık ama bu tür programlar beraberinde başka sorunlar getirir diye çekiniyorum, en basitinden bildirim alamama gibi, artı max 2 biliyorsunuz zaten performansı ve şarj süresi yüksek bir telefon, yani daha fazla ne kadar hızlanır bilemiyorum. Web sayfaları hızlı açılıyor, kasma donma yok, stabilizasyon çok iyi, menü geçişleri hızlı vs. Artı uzun ekran süresi. Kusura bakmayın şevkinizi kırmak istemiyorum ama düşüncem bu.

bende katılıyorum fikrinize

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27

Şevkimi kırdığınız yok hocam dediklerinizdede sonuna kadar haklısınız ama ben bu paylaşımı sadece mi max 2 cihazı için yuklemedim bildiğiniz gibi Xiaomi'nin bir sürü telefonu var ve hepsi bizim cihazımız kadar performanslı olamıyor onlara bir nebzede performans artışı olur diye ve foruma katkım olsun diye paylaştım
Değerli yorumunuz icin teşekkürler bu aradaangel~~

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Sizin cihazda max 2 olduğu için öyle düşünmüştüm,diğer modeller düşünsün tabi, yaşasın kral
Şevkimi kırdığınız yok hocam dediklerinizdede sonuna kadar haklısınız ama ben bu paylaşımı sadece mi max 2 cihazı için yuklemedim bildiğiniz gibi Xiaomi'nin bir sürü telefonu var ve hepsi bizim cihazımız kadar performanslı olamıyor onlara bir nebzede performans artışı olur diye ve foruma katkım olsun diye paylaştım
Değerli yorumunuz icin teşekkürler bu aradaangel~~

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Mi Max 2de 3d oyun testleri yaptım. Profil Mi Max 2 Performans. Stock Kernelde denendi. Custom Kerneller şu anlık wi fi sorunu var. Atınca onlarda da test yapacağım. FPS artışı fazla değil 2 fps 3 fps fazla oluyor sadece. Cihaza fps dropları çok çok az engelleme dışında bir artısı yok. İsteyen kurabilir. Ama rom olmadan kernel olmadan birşey yaramaz bence. Şu anlık önermiyorum. Rom ve Kernelli test yaptıktan sonra fikrim değişebilir. Arayüz basit. Ama fazla kurcalamayın.

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
Selamün aleyküm hocam . Konu hala güncel mi yada şöyle diyeyim hala kullanılabiliyor ve magisk desteğini çekmediyse konu güncelleme imkanınız var . Eğer yoksa bunu belirtirseniz sevinirim.

Üst Alt